Şimdi Ara

[GM]PopCorn Venice de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o aslında gercek gm deil parayi vermiş eger gercek olsaydı full sosoun ve red chat yazardı parayı vermıs ozentı
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

o aslında gercek gm deil parayi vermiş eger gercek olsaydı full sosoun ve red chat yazardı parayı vermıs ozentı

Bilmiyorsunuz bari yorum yapmayın..

Her GM'in üstünde full sosun elinde sosun weapon olmak zorunda mı? adam gösteri$çi değildir belkide? belkide tüm itemlerini çıkarmi$ invertoryde dir?

Saçma yorumlarda bulunmayın yahu.Parayı vermi$ GM olmu$ diyosun.Parayı verirken yanındamıydınkide bu kadar emin konu$uyosun?
  • Nomad ında dediği gibi hybird i güsel bi hala getirebilmek için üstüne bilgi lazım bide açıkcası para lazım bunların 2si birleştimi elinizde süper bir char oluşur ayrıca bi konuya değinmek istiyorum 70 lvl gapında hybird ler daha sağlamdı bunun bazı sebepleri var.

1. şimdiki str hp leri uçuk hale geldi birde üstüne x-large hp gelince o hp nin düşme oranı çok azaldı x-large hp ler çok çabuk doldurduğu için 2 tarafta mağdur kalıyor anlıcağınız 70 lvl gapında full int 1-2 hitte yatarken 80 lvl ler x-large sayesinde nerdeyse istediği kadar dayanabiliyor.Yani pek bi + ve blue basılmamış itemle bile x-large hp potun sayesinde dayanabiliyorsunuz.
    2.aslında 80 lvl gapında normade 9 degreeye geçildği için x-large potlar normal ama yeni skiller açılmadığı için damageler az oluyor zaten x-large hp lerde çabuk doldurduğu için hp yi dayan babam dayan bi str yi 2-3 kiş alıyorsun yeni skiller açılmadan bu oyuna denge gelmez 90 gapı gelse ne bu sefer iice berbatlaşıcak hiç ölmicez bence 90 gapı gelsin diye duva ediceğinize yeni skiller gelsin diye duva edin yoksa halimiz perişan.

kore serverını örnek alalım onlara 90 lvl skilleri gelmeden önce çoğu videolarını izledim adam bi pvp de karşı tarafı yenmek için 1-2 saat uğraşıyor oda hiç ölmedikleri olduğu oluyor neden damagelerimiz çok az oluyor sanırım 2-3 hafta oldu yeni skiller geleli koreye yeni videoları izleyin anlarsınız dediklerimi
    yani yeni skiller geldiğinde hybird in 70 deki halinin aynısının olucağına inanıyorum ama joymax ın durumuna bakılırsa biz bu dediklerimiz rüyamızda görürüz.

• Topici tartışma alanına döndürdünüz konumuz hybird str mi yoksa Gm Popcorn mu?
  • konu yolunda çıkmıştı bende dayanamadım en sonunda patladım hybird e kötü diyenlere özür ^^
  • bilmio gibi laflarına dikkat et once ole olsa gm gorunmez haliyle giremezmiydi ?
  • yaw ben h2o guildinin resmine bayıldım ! Venice'deki arkadaşlar bulabılır mısınız ?
  • Bu gerçek GM deil bilesiniz ben bu zamana kadar hiç lvl 1 kırmızı chat yazan gm görmedim belki olabilir ama bu deil dün GM gargamel geldi athens serwerine bişiler söledi gmler hakkında

[GM]Gargamel : observe real GM's armor , skills and chat text color yani gm ler armor giyer kırmızı yazı yazar we skilleri olur dio lvl 1 lik gm olamaz bence bunun söledikten sonra
  • baba beni gm yap kampanyası mı ne var şimdide
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.