Şimdi Ara

GM5 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Buraya ayrı konu açmamın sebebi forumda kullanıcı sayfasında hep malesef arada kaynıyor :) Sony xperia m5 almayı düşünüyordum bugun GM 5 i gördüm ve gerçekten kaliteli ve güzel bir telefon yapmış gibi ilk izlenim olarak güzel bir telefon kullanıcılardan istediğim telefonun kronik bir problemi ya da herhangi bir zayıf kaldıgı nokta varmı? Isınma vs. hakkında biraz bilgi verebilirseniz sevinirim. Birde General Mobile ye güvenebilir miyiz şayet ben öncelerde şu an nasıl bilmiyorum ama garantisi yüzünden çoğu kişi aşırı şikayetçiydi bu konuda bilgilendirirseniz bilgisi olanlar sevinirim boşa pm atıp ekranı doldurmayın da yeni alacak arkadaşlara da kullanıcıların yazdıkları yol gösterir.

• 1000 liraya kadar en iyi seçenekler arasında.M5 te güzel ama bence 5plus almalısın
  • GM 5 Plus fiuatına höre avantajlı. İşlemcisi iyi, ekran çözünürlüğü ideal, gğncelleme sıkıntısı zaten yok. Yine kamerası izlediğim incelemelerde hep övüldü. Batarya 3100 ma-h.

Telefon alacak olsam 1000 liraya 5 Plus ya da 1200'e Vibe p1 alırım.

Sony, Samsung, Htc, Lg gibi markaların alacaksan amiral gemilerini alacaksın, düşük segment ürünleri tam çöp oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi Telefonlar kronik sorunlar var bazilarinda ise pek sikayet duymazsiniz pil sarj konusu ilk doğru sarj yapilmissa fark eder..
    Mesela Lg G2 Ekran Sorunlu sarariyor diyorlar is yerinde birinde var 1 sene sonra servise gitti suan garanti bitmesine 1ay var tekrar sarardi ama 3 senedir G2 yogun olarak kullanip hic sorunu olmayanda var SANS
    ...
    Gmobile 5plus ta benzer sans ve aciklik isik sizmasi vb olaylar var konusuna bakin p1 alin daha iyi

• emre4335 kullanıcısına yanıt
    M5 te güzel aynen sony garantisine güveniyorum o baskı uyguluyor bana :) General mobile garanti servisi nasıldır ki acaba çok tartışıldı o konu o yüzden bi kuşkum var yoksa GM5 in kendine göre üstünlükleri M5 in de kendine göre üstünlükleri var açıkçası 400TL ye değecek bir donanım farkı asla yok General mobile kullandıysanız garantisi hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Başka bir forumun çalışanları bu konu hakkında 40 dakikalık bir video hazırlamışlar orada da bizim elimizdekinde yok diyorlar bu tarz şeylere pek itibar göstermiyorum açıkçası bazıları çok irdeliyor ve herşeyi sorun olarak gösteriyor. Lenovo çok hoşuma gidiyor fakat P1 aşırı kalın ve ağır bir telefon ve birazda hantal çalışıyor malesef donanım olarak değilde pil olarak desteklemişler telefonu ve ağır kalın olmuş telefon haliyle o yüzden p1 asla düşünmüyorum.
  • Emretas205 kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun ilde servis merkezi varsa cihazın onarım süresi 1 saattir cihazda senden kaynaklı darbe sıvı teması ve aşırı derecede fiziksel hasarın yoksa her türlü ücretsiz onarım yapılır cihazına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: L3Go

Bulunduğun ilde servis merkezi varsa cihazın onarım süresi 1 saattir cihazda senden kaynaklı darbe sıvı teması ve aşırı derecede fiziksel hasarın yoksa her türlü ücretsiz onarım yapılır cihazına

Öyle söyleniyor inşallah öyledir :) Telpa ankarada vardır galiba inşallah birşey olmaz gitmek zorunda kalmam ama gidersem elimle gidip saatini tutacağım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.