Şimdi Ara

gm5 plus ölüm pikselden dolayı sıfır yerine ekranı değişip geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonumu hepsiburada üzerinden almıştım ve 1 hafta sonra farkettim ekranda ölü piksel olduğunu telefon ettim telpa ya 1 ay olmadıysa sıfırı ile değişim olur dedi DOA kapsamında bende tamam deyip yolladım.

17.10.2016 tarihinde ise DOA yazıyordu aradım müşteri hizmetlerini dedim bu DOA nedir?
    Değişim onayı almış telefon dediler bende dedim ki yani bana sıfır kutulu yeni cihaz mı gelecek dedim evet dediler telefon bi geldi ki benim kutumda benim telefonum geldi.

ekranı değiştirip yollamışlar. imei numarası aynı telefonun yan cercevesinde belirli belirsiz cizik vardı aynı yerde o da var.

aradım müşteri hizmetlerini telefonum geldi dedim benim kutumda imei aynı bu nasıl oluyor dedim beklettiler beni hatta sonra müşteri hizmetlerinde bir bayan konuşuyor cihazlar yurt dışından kutusuz geliyor, benim eski telefonun imeisini atmışlar içine dedim. peki bu arka kapak açıldımı dedim. bayan, hayır efendim dedi. ben actım imei kağıtı bataryanın üzerinde dedim ve vidaları oynanmış parlıyor dedim bayan öyle bir şey olmaz başka bir sorunuz varmı dedi direk. bende tüketici hakem heyetinde görüşecez dedim kapattı suratıma ve gittim dilekçemi verdim.

Not: açtığım konu "Kural Dışı Konu - kişilere hakaret" den dolayı kaldırıldı bu konuda hiç bir cümle geçmiyor umarım tarafsız olunur.

Telefonu sattım aklıma takılan sorularda gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byemrah -- 10 Aralık 2016; 17:41:24 >

• Telefonun eğer ki ekranı değişmiş olsa Ekran ve yan çerçeve bitişik gönderdiğinizde olan çiziklerin vs olmaması gerekir... Orda bir yanlışınız var sanırım... Teknik servis arkadaş var o konu hakkında daha iyi bilgi verebilir...
    @L3Go
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilgin için,
    peki imei numarası nasıl aynı oluyor bu soruyu onlara sorduğumda yurt dışından imeisiz geliyormuş benim cihazın imeinide buna atmışlar eğer yan cercevede değişiyorsa o cizik yine var aynı yerde bu kadarı tesatüf olmaz yeni cihaz gelse bataryanın üzerine imei numarasını yapıştırmışlar ve vidalarda parlaklık mevcut ikinci bir cihaz olsa onuda çeker koyardım. anlayan varsa buyursun hocam. benim telefoncu arkadaşım var imeisiz giremez diyor senin imeinle yeni cihaz niye versinler diyor banada mantıklı gelmiyor değil.
    not: samsung mega vardı bunu almadan önce anakart değişti servisden imei aynı gelmedi öyle olsa samsung da benim eski imei kullanırdı bunu düşünerek aradım telpayı ve ilgilenmedi tüketici mahkemesinde soluk aldık kısacası.
    Vallahi merkez servis çok farklı isler yapıyor ben anlayamadım ama degisim yapılan cihazda imei de klonlanması vs gibi olaylar yoksa cihazın ilk imeisi yazılıyor bizzat kendim gordum imeisiz cihazlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucta sorununuz giderildi mi? Yani ekran normal sekilde calisiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gonderecegim bakalim ne olacak.foto cektigimde ortada bir daire seklinde kararti var bakayim ne yapacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: L3Go

Vallahi merkez servis çok farklı isler yapıyor ben anlayamadım ama degisim yapılan cihazda imei de klonlanması vs gibi olaylar yoksa cihazın ilk imeisi yazılıyor bizzat kendim gordum imeisiz cihazlar var

hadi imeisiz cihaz var olsun hocam ama vidalarda parlaklık var arka kapağı açıp baktım ayrıca bataryanın üzerinde de imei numaram yapışık benim aklıma ilk gelen ekranı değiştirmiş olmaları.
  • Ekran normal şekilde çalışıyor sonuç olarak sorunum giderildi mi yanıtına evet diyemiyorum çünkü sıfır cihaz yollandı demelerinin karşılığı ekranı değiştirip kandırdık denilmesidir. bana sıfır kapalı kutu cihaz yollayacaz demeselerdi bari ekranı değiştirecez deselerdi ben de ona göre konuşurdum tamam derdim burda bir kandırmaca var hocam bilmem anlatabiliyor muyum. şimdi sorunuzun cevabını ben demeden anlayıp hayır olduğunu anladınız umarım.
  • byemrah kullanıcısına yanıt
    Sıfır gönderdikleri cihazlar kapalı kutu gelmiyor hatta kutusuz geliyor. Bence yanılıyor olabilirsiniz. Bakın cercevede göndermeden önce çizik vardı aynı yerde yinee var da demiştiniz ama ekran cerceve bitişik yani ekranı değişsse sadece mecbur cercevede değişiyor. Diğer yandan belki aynı şekilde vida konusundada yanılıyorsunuzdur servis açtı diyelim 1 kere servis acmasıyla vida parlamaz kanımca varsa imei kapatarak bi fotosumu paylaşırmısınız konuya etiketlediğim arkadaşta denizli telpa dan acılmısmı acılmamısmı bir iz varmı bu konuda yadımcı olabilir

• Tüketici heyetinden olumlu karar alacaginizi sanmıyorum. Sonuçta gm uzerine duseni yapmis ve sorununuzu cozmus. Ama siz firsat bu firsat diyip cihazi sifirlamaya çalışıyorsunuz gibi görünüyor. Bu konuda servisin 3 secenegi var

1) cihazi tamir etmek

2) yeni cihaz vermek

3) para iadesi.

Size yeni cihaz verilecegi konusunda vazgecebilir. Vermek zorunda değil. Zira sorunun cozumu tamirle de mumkun olabiliyor.

Bakin gm kullanmıyorum, kullanacagimi da sanmıyorum. Ama sonyde,samsungta ve hatta apple bile artik ilk olarak tamir yolunu secer.

Her neyse, hakkinizda hayirlisi olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam gerek kalmadı telefonu sattım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.