öncelikle merhabalar benimde yaşadığım bazı problemler var telefonu geçen sene kasımda almıştım gmd 1 4 gb şu an üstünde class 10 32 gb sandisk hafıza kartı var 1- telefonun power tuşu ekran görütüsü alırken içine çöktü 2-telefonun şarz olayı dillere destan birden %100 oluyor aniden %10 düşüyor 1 saat nette dolaşınca şarz bitiyor 3- arama esnasında bazen telefondan ses gitmiyor ve gelmiyor 4- en çok canımı sıkan ise ısınması sebebsiz yere 5- ayrıca telefon kitleniyor açılmıyor anca bataryayı çıkarıp takınca düzeliyor
sizden ricam garantiye gönderirsem power tuşu için ücret talep ederlermi ederlerse itiraz edebilirmiyim çünkü zorlama yok ayrıca değişim yaparlarmı telefondan soğuttu
peki nasıl yazmalıyım sizce yardımcı olabilir misiniz sorunlar ortada
exxissE
kullanıcısına yanıt
Kardeşim alalı da oldukça fazla olmuş. Senin durum iki ucu şeyli deyneğe dönmüş. Derdini nasıl anlatırsın bilmiyorum ama yine de göndermelisin. Fatura çıkarmazlar umarım.
resetleme sorunu 6 aydır var cıft hat kullanıom o yuzden fazla ustune dusmedım ama power tusuda tırtlayınca artık canıma yettı gmd 2 alcam bunuda garantıye gonderıp satayım dıom
quote:
Orijinalden alıntı: exxiss
öncelikle merhabalar benimde yaşadığım bazı problemler var telefonu geçen sene kasımda almıştım gmd 1 4 gb şu an üstünde class 10 32 gb sandisk hafıza kartı var 1- telefonun power tuşu ekran görütüsü alırken içine çöktü 2-telefonun şarz olayı dillere destan birden %100 oluyor aniden %10 düşüyor 1 saat nette dolaşınca şarz bitiyor 3- arama esnasında bazen telefondan ses gitmiyor ve gelmiyor 4- en çok canımı sıkan ise ısınması sebebsiz yere 5- ayrıca telefon kitleniyor açılmıyor anca bataryayı çıkarıp takınca düzeliyor
sizden ricam garantiye gönderirsem power tuşu için ücret talep ederlermi ederlerse itiraz edebilirmiyim çünkü zorlama yok ayrıca değişim yaparlarmı telefondan soğuttu
Power tuşu olayı senin hatan derler. Fakat diğer konularda yazılımsal yada donanımsal bir sıkıntı olabilir.
Batarya değişir, yeni yazılım atarlar.Öyle gönderirler. Hala aynı sorun devam ederse bu sefer kitlenme olayından dolayı anakartını değiştirirler. 3. gönderiminde yeni telefonu alırsın(sorun devam ederse tabi)
power tuşu hariç geri kalanlar belki yazılımla halledilebilir.bende ekim ayında almıştım şükür sorunsuz kasma , ısınma donma yok. sistem çok doluysa donmalar olabiliyor tabi.nette dolanırken bir saatte bitiyor dediğiniz 3G mi wifi mi . eger 3G ise haklısınız şarjı su gibi çekiyor ama wifi ye bağlıysa sizi "herdakika internette dolanmayıp sürekli videolar izlemiyorsanız" akşamı çıkarıyor. ben iş yerinde wifiden bağlanıyorum 10 saatte %75-80 arası şarj gidiyor. internete giriyorum arada clash of clans falan çıkarıyor akşamı.