Şimdi Ara

GMD ELİTE 32 GB İÇİN 4.2 JELLY BEAN lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan 2015 kitkat güncellemesi sonrası hiç memnun değilim. Özellikle şarz rezalet. Önceden 3-4 gün giden şarz artık 1 günü çıkarabilirmiyim diye düşünüyor. Sanki nükleer reaktör işletiyor. Eski sürüme nasıl dönebilirim. Bir fikri olan yardımcı olabilirmi ?

• mistik_33 kullanıcısına yanıt
    pittechdeki konulardan yardım alabilirsin. stock rom atman lazım. pittechde var..
  • Pittech te bahsedilen konu dahil olmak üzere eski sürümüme dönmek için elimden gelen ne varsa yaptım. OOlmadı. Bütün romları denedim. Taiwan Rom dan tut diğerlerine...
    Ama ne yazık ki hala şarjımı Kitkat güncellemesi insafında tutuyorum...

Nolur birisi telefona Kitkat güncellemesi gelmeden önceki halis mulis Jellybean 4.2.2 rom u paylaşsında TWRP den kuralım. 2500 mahlık cihaz 1000 mah a döndü.
    Gece yatıyorum yüzde 80 şarjla, sabah kalkıyorum yüzde 50 şarjla....

Telpa yetkilileri sorunun üzerinde çalışıyorlarmış ama çözüm gelene kadar ohooo :)

Lütfen paylaşsın birisi 4.2.2 halis jellybean rom u...

Teşekkürler
  • Kendi sorunuma kendim cevap veriyorum. Belki aynı problemi yaşayanlar vardır. Şarzın az gitmesi sebebi ile JELLY BEAN a dönmek istiyordum. Dün akşam ayarlardan fabrika ayarlarına geri dönüş yaptım.
    4.4.2 aynen kalıyor. Sonra full şarz ettim. saat 24.00 de şarzdan çıkardım. şu an saat:17.30 şarzım %81 sanırım faydası oldu. Önceden %20 lerde olurdu (tahmini)
  • Zaten her güncellemeden önce ve sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürmek daha sağlıklı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe yaradı. Teşekkür ediyorum....
  • bentasdemir kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.