Şimdi Ara

GMD NOVA LAUNCHER BİLDİRİM ROZETİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gmd telefonuma nova launcher prime yukledim. Teslaunread, missed it gibi programlari denedim. Sms ve aramalarda bildirim rozeti gelmiyor. Whatsapp facebbok gibi uygulamalarda geliyor ama sms ve aramalarda gelmiyor. Bu sorunu nasil cozebilirim yardim pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun bende de var. çözüm bulan var mı?
  • up up up

hala bulamadım yardımcı olun lütfen
  • Sistem ayarları \ güvenlik \ bildirim erişimi bölümünden bu programları işaretleyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AncientBehemoth

Sistem ayarları \ güvenlik \ bildirim erişimi bölümünden bu programları işaretleyiniz.

hocam bildirim erişimi diye bir bölüm yok güvenlikte. 4.2 kulanıyorum hala bundan dolayı mıdır ?
  • Şu prime ücretli olan mı hocam? Bende ücretsizi var

• quote:

Orijinalden alıntı: WaltWhite

Şu prime ücretli olan mı hocam? Bende ücretsizi var

hocam bende ücretsiz kullanıyorum ama ücretlide denedim işe yaramıyor.
  • Tesla programına girerseniz aşağıda ''NOTİFİCATİON BAR WATCHER'' seçeneği var. Ona tik atın Bildirim erişimi açılacak oradan teslanın yanına tik atarsanız bildirimleriniz büyük ihtimalle gelecektir.
  • Bu sorununu şimdilik çözümü yok arkadaşlar. Textra sms gibi harici sms app kullanırsanız çözülüyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurşuni tessisatçı -- 13 Şubat 2015; 2:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurşuni tessisatçı

Bu sorununu şimdilik çözümü yok arkadaşlar. Textra sms gibi harici sms app kullanırsanız çözülüyor sadece.

Sorun sanırım telefonu ingilizce kullandığımızda sms ve cevapsız arama sorunu çözülüyor ama dediğiniz gibi şimdilik türkçe için bir çözüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YurumeyenMerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: Kurşuni tessisatçı

Bu sorununu şimdilik çözümü yok arkadaşlar. Textra sms gibi harici sms app kullanırsanız çözülüyor sadece.

Sorun sanırım telefonu ingilizce kullandığımızda sms ve cevapsız arama sorunu çözülüyor ama dediğiniz gibi şimdilik türkçe için bir çözüm yok.

Bu sorun aynısı bende de var, burda yazılandan bi ümit telefonu ingilizceye çevirdim, yeniden başlattım ama yine olmadı.

GMD 4.2.1a sürüm orjinal ROM, Nova Laucncher prime 4.0.2, missed it var, tesla unread var ama sonuç yok

Lanet olsun telefonu mu değiştirsem bilmiyorum

• Kardeşim. Bnde nova launcher prime yi yukledim. Ek olarak missed it ve teslaundread da var. Ancak uygulama bildirimlerini uygulama menüsü ustunde gostermeyi bulamıyorum. Nasıl yaptın sn ? @Xevonna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.