Şimdi Ara

GMD OTG ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar GMD ye herhangi bi şekilde OTG desteği kazandırma ihtamilimiz var mı başka forumlarıda araştırdım bi sonuca varamadım kimisi olur diyo kimisi olmaz diyo kimisi yazılımsal diyo kimisi doanaımsal diyo yani misal otg y kablosu veya başka bi rom veya yazılımsal bi değişiklik bu işle bu işi çözebilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: delicanv

arkadaşlar GMD ye herhangi bi şekilde OTG desteği kazandırma ihtamilimiz var mı başka forumlarıda araştırdım bi sonuca varamadım kimisi olur diyo kimisi olmaz diyo kimisi yazılımsal diyo kimisi doanaımsal diyo yani misal otg y kablosu veya başka bi rom veya yazılımsal bi değişiklik bu işle bu işi çözebilir miyiz?

Denilenlere göre telefon dışarıya elektrik vermiyor ve dışarıdaki cihazı çalıştıramıyor yani sadece tek yönlü çalışma prensibindedir denilmekte bundan dolayıda çalışmadığını söylüyorlar ama bazı sitelerde de dediğiniz gibi çalıştığını söyleyenlerde var amma bu ne kadar doğru orasıda meçhul

• quote:

Orijinalden alıntı: HActeX

quote:

Orijinalden alıntı: delicanv

arkadaşlar GMD ye herhangi bi şekilde OTG desteği kazandırma ihtamilimiz var mı başka forumlarıda araştırdım bi sonuca varamadım kimisi olur diyo kimisi olmaz diyo kimisi yazılımsal diyo kimisi doanaımsal diyo yani misal otg y kablosu veya başka bi rom veya yazılımsal bi değişiklik bu işle bu işi çözebilir miyiz?

Denilenlere göre telefon dışarıya elektrik vermiyor ve dışarıdaki cihazı çalıştıramıyor yani sadece tek yönlü çalışma prensibindedir denilmekte bundan dolayıda çalışmadığını söylüyorlar ama bazı sitelerde de dediğiniz gibi çalıştığını söyleyenlerde var amma bu ne kadar doğru orasıda meçhul

peki sağolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece şarz olmaya yarıyor.gmd2 kullanıyorum tüm cihazları baglıyorum sorun yok.gmd1 için eksik bi yön
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.