Şimdi Ara

gmd poweramp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık sekiz ay önce aldığım 4 gb lik gmd telefonumun data hafızası zamanla yetmemeye başlayınca tesadüfen bu forumda data hafızasını artırma ile ilgili programı kullandım ve data hafızasını artırdım hazır root yapmışken poweramp yide kurayım dedim kurdum1 hafta sonra google playden güncellemiş kendini lisans uyarısı verdi bende tekrar kurmak için kaldırdım kurarken yeterli depolama alanı yok diye uyarı veriyor unlockeri yüklerken uyarı vermiyor SD kartımda 8 gb boş yer var telefonunu data hafızasında 1.5 gb boş yer var ama böyle bir uyarı veriyor başka uygulamalar oyunlar yüklüyorum onlarda problem yok yükleniyor ama poweramp yüklenmiyor yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

• li10king.10 L kullanıcısına yanıt
    Kardeş o sorun benim başıma da çok geldi fabrika ayarlarına dönmeden düzetememiştim ama geçenlerde aynı sorun Titanium backup ta oldu ararken rootexplorer la Data klasöründe devamını hatırlamıyorum ama Data nın içinde APK ların kurulduğu yerde bir dosya kaldığını gördüm Silince bahsettiğin olay düzeldi ve APK yı kurabildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir dosya kaldığını tahmin ediyorum bu programın nereye kayıt olduğunu bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.