Şimdi Ara

gmd ses yukseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hoporlorun ustunfeki siyah bant gibi biseyi cikarsak nasil olur ses bildigin yalitim yapiyor sesi disarda telefon caloyor duyamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalıtım yapmıyor, siyah bant dediğin şeyin çok minik delikleri var ve toz kaçmasın diye onu takmışlar. Eğer o hoparlör'e asıl toz kaçarsa zor temizlersin. O yüzden banta elleme. Kapağın delikleri tıkanmıştır onları temizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Yalıtım yapmıyor, siyah bant dediğin şeyin çok minik delikleri var ve toz kaçmasın diye onu takmışlar. Eğer o hoparlör'e asıl toz kaçarsa zor temizlersin. O yüzden banta elleme. Kapağın delikleri tıkanmıştır onları temizle.

Deliklerncok kucuk nasil yapicam

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackStyle34

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Yalıtım yapmıyor, siyah bant dediğin şeyin çok minik delikleri var ve toz kaçmasın diye onu takmışlar. Eğer o hoparlör'e asıl toz kaçarsa zor temizlersin. O yüzden banta elleme. Kapağın delikleri tıkanmıştır onları temizle.

Deliklerncok kucuk nasil yapicam

Ben elektrikli süpürge ile temizlemiştim. Güçlü bir elektrikli süpürgesi varsa onla temizle sende yoksa. Bilgisayarcılar da süpürge olur kasa temizlemek için. Tanıdığın varsa onun yanında temizlet

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackStyle34

Beyler hoporlorun ustunfeki siyah bant gibi biseyi cikarsak nasil olur ses bildigin yalitim yapiyor sesi disarda telefon caloyor duyamiyorum

Hocam aman çıkarmayın. O hoparlörü koruyor. Mazallah onu cikarirsaniz hoparlöre toz kaçar kullanılmaz hale gelebilir. 4.4 yapmadiysaniz, DTS sound ekolayzer ayarlariyla oynayin derim ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.