Bildirim
gmd ses yukseltme
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yalıtım yapmıyor, siyah bant dediğin şeyin çok minik delikleri var ve toz kaçmasın diye onu takmışlar. Eğer o hoparlör'e asıl toz kaçarsa zor temizlersin. O yüzden banta elleme. Kapağın delikleri tıkanmıştır onları temizle. -
quote:
Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir
Yalıtım yapmıyor, siyah bant dediğin şeyin çok minik delikleri var ve toz kaçmasın diye onu takmışlar. Eğer o hoparlör'e asıl toz kaçarsa zor temizlersin. O yüzden banta elleme. Kapağın delikleri tıkanmıştır onları temizle.
Deliklerncok kucuk nasil yapicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackStyle34
quote:
Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir
Yalıtım yapmıyor, siyah bant dediğin şeyin çok minik delikleri var ve toz kaçmasın diye onu takmışlar. Eğer o hoparlör'e asıl toz kaçarsa zor temizlersin. O yüzden banta elleme. Kapağın delikleri tıkanmıştır onları temizle.
Deliklerncok kucuk nasil yapicam
Ben elektrikli süpürge ile temizlemiştim. Güçlü bir elektrikli süpürgesi varsa onla temizle sende yoksa. Bilgisayarcılar da süpürge olur kasa temizlemek için. Tanıdığın varsa onun yanında temizlet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackStyle34
Beyler hoporlorun ustunfeki siyah bant gibi biseyi cikarsak nasil olur ses bildigin yalitim yapiyor sesi disarda telefon caloyor duyamiyorum
Hocam aman çıkarmayın. O hoparlörü koruyor. Mazallah onu cikarirsaniz hoparlöre toz kaçar kullanılmaz hale gelebilir. 4.4 yapmadiysaniz, DTS sound ekolayzer ayarlariyla oynayin derim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X