Şimdi Ara

gmd1 açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon 1 hafta önce bootu geçememeye başladı geçiyodu tekrar dönüyodu yada hiç geçmiyodu açılıyordu bazen ama hiçbirşey yapamamıyodum açılır açılmaz donup öyle pili çıkarana kadar duruyordu. format attım olmadı hard reset olmadı. pc den stock rom kurdum (önceden de stock vardı rootluydu) root kurmadım. şimdi yine aynı hata oluyor. format atsam işe yaramayacak romu kurmam lazım ama herşey silinecek (steam vs silinince takas banı yiyorum yememem gerek) ne yapmam lazım? brick oldu sanırım ama ne root var ne rom var ne bişeyiyle oynadım. tertemiz. değiştirme vakti mi geldi artık. 4gb

• quote:

Orijinalden alıntı: -Arvelo-

telefon 1 hafta önce bootu geçememeye başladı geçiyodu tekrar dönüyodu yada hiç geçmiyodu açılıyordu bazen ama hiçbirşey yapamamıyodum açılır açılmaz donup öyle pili çıkarana kadar duruyordu. format attım olmadı hard reset olmadı. pc den stock rom kurdum (önceden de stock vardı rootluydu) root kurmadım. şimdi yine aynı hata oluyor. format atsam işe yaramayacak romu kurmam lazım ama herşey silinecek (steam vs silinince takas banı yiyorum yememem gerek) ne yapmam lazım? brick oldu sanırım ama ne root var ne rom var ne bişeyiyle oynadım. tertemiz. değiştirme vakti mi geldi artık. 4gb

Değiştirme vakti gelmiş bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rom attım düzelti tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Arvelo-

rom attım düzelti tekrar

İyi hocam ama bir süre kullandıktan sonra başka cihaza geçiş yapın gm ürünleri genel olarak sorunlu oluyor bazı fanları kabul etmese bile.

• gm5 plus a geçicem
  • 6 aydir neat lollipop rom kullaniyorum,harika ve sorunsuz bi rom, hafizayida 2 gb yaptim kasma yok.istersen imzamdaki blogumdan bakabilirsin. repartition cok kolay, cwm den sadece rom yukler gibi yukluyosun. istersen onuda veririm. bu telefonun ömrü daha bitmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.