gm lerin salaklıkları yüzünden tüm human lar %2-%5 exp kaybetti..şimdide sawaşı durdurdular..serverı geri alcaklar herhalde...bi fikri olan?
böle gm ler oldugu sürece 1 daha ne sawaşa ne de baika bir yere gitmem. ..... gm si yuzde 1 gitti
server hankisi ?
olay ne, ne olduda gitti exp ler. ??
arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla town çıkartmalarında np 0 ise sende birisine oldğunde ona senin paranın yarısı gider np gitmez ve sen olduğun içi ex gider bu zaten boyleydi yani np şart paraya kıyıp alın
not:gm leri savunmuyorum ama kurallar boyle
eziksiniz gmlere laf atıyosunuz! savaşların kuralı böledir eğer np 0 ve karşı nationdan birine ölürseniz ex kaybedersiniz. mafem ex kaybetmek istemiyosun ya np al yada savaşta ne işin var
Olay bu mu yani :)
Karşı ırk sizi keserse %5, Onların guardlarıu keserse %1 kaybedersin. Sanırm siz baskına gittiniz np olmadan baskına gidilir mi bea.
Resimden anladığım kadarıyla biri kesmemiş durduk yere ölmüşler... Resimde information bölümüne bakarsanız hp kendiliğinden gitmiş biri vurmamış..
GM lere LaF aTman Dogru Deqil Bu senin bi eziqliğin Np yoksa yatınca EXper Kaybedersin Gm Yerine Kendini Suçla
e kardeşim o zaman açıklama yapsın lar da bizde burda senaryo yazmasak.
ki beni son baskında guard kesti ama guard kesti diye yazı çıkmadı, direkt %1 e tekabul eden bi exp gitti.
sanırım server ares öndeki fer... asasin bizim arkadaş. immortal madness var. ares en baba servar orda yamuk olmaz. sen yanlış yapmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
e kardeşim o zaman açıklama yapsın lar da bizde burda senaryo yazmasak.
ki beni son baskında guard kesti ama guard kesti diye yazı çıkmadı, direkt %1 e tekabul eden bi exp gitti.
+5
item yok np yok nereye gidiyonuz
quote:
Orjinalden alıntı: KruxeL
item yok np yok nereye gidiyonuz
Bakkala
arkadaşlar o anki sinirle açıklama yapmamışım..olay şu ki... GM denilen elemanlar sawaşta karusların kalesi önüne talos çıkardı..sora görünmez bi yaratık çıkardı we o yaratık herkesi bi anda öldrdü..bölece kale nin önündeki kuşatma kalktı..karuslar dışarı çıktı..daha sora biz keeper ı kestik we işgale gittik..işgalde SAFE ZONE a aynı görünmez yaratıı saldı GM we bu sefer ölünce %1 gitti..hemde her öldüümüzde..bizde bilioruz herhalde np siz ölünce exp gittiini we ayrıca resimde war yukarda..neyse biz tam bu olaya karşı tepki gösterirken bu sefer GM DARKMARE çıkardı safezone a...ee daha da bişi demeye gerek yok..sora savaş durduruldu herkes kendi şehrine döndü..
ostum benim bildiğim kadarıyla ve tecrübelerime dayanarak :D gm nin spawn ettiği bosslar tarafından ölünce exp gitmio ilginç bi durum
Sazanlar adam açıklamış ne atlıyonuz hemen???
gm in suçu yok charı hacklenmiş olabilir
ne alakası var ota moka hacklenmiş diyonuz yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme