Şimdi Ara

GMOD11-Garry's Mod 2008-GİR İÇERİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
1
Favori
30.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serhan bi yardım lütfen xD ben indirdim bu gmodu fakat bundan cıkan dosyaları nereye kurcam nasıl kurcam mesela içinde Counter source var.Öncelikle hepsini tek dosyaya mı atcam ardından o dosyayı nereye atcam bi help xD
  • Bende İndirdim İçinde CSS GMOD Filan VAR Ben Gmod Yazanı Çıkarıp Kurup Oynuyorum
    Ama O CSS GMOD nereye Yüklicem Bilemiyorum
  • CSS yi ister kurarsınız ister kurmaz o extra model içeririr :D
  • Serhan Garry's Mod çalışmalarını bekliyoruz ekle komik şeylerde gülelim.Surat ayarlama yapamıyorum.O dediğin şeyleri oynuyom ama olmuyor.
  • bende geçen gün Garry's Mod 10 Standolane'yi indirdim. kuracağım fakat pc acayip kasılıyor.
  • Standalone u buldum.Sağlammış.Modeller falan hepsi çalışıyormuş.Bende indirsemmi diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Standalone u buldum.Sağlammış.Modeller falan hepsi çalışıyormuş.Bende indirsemmi diye düşünüyorum

indir seninde çalışmalarını bekliyorum
  • arkadaşlar kurduk mod u..nasıl aktif ediyoruz peki?
  • indirdim oynuyorum mütiş bişey yakında yaptığım çalışmalarımı koyacağım
  • ben bi de bişey sorucam q ya bastığımızda ordaki menüde half life 2 items var ordan mesela yere cephane koyuyorum ama onu alamıyorum silahıma ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

arkadaşlar kurduk mod u..nasıl aktif ediyoruz peki?

??
  • quote:

quote:

arkadaşlar kurduk mod u..nasıl aktif ediyoruz peki?

??

9 umu indirdin 10 u mu?
  • bir de yutubda garry's mod un içinde bilgisayarda internete giriyolardı nasıl yapabilirim?
  • biri sorularımı yanıtlasın bi soru daha geldi (taramalı tüfek gibiyim ) kendi silahımı nasıl yapabilirim ama silahı elimde tutarak ateş edicem bi yere koyupta bi tuşa basma değil ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

ben bi de bişey sorucam q ya bastığımızda ordaki menüde half life 2 items var ordan mesela yere cephane koyuyorum ama onu alamıyorum silahıma ??

PHYSİCS Gun var mavi bir silah.Aldığın şeyleri onunla kaldırıp çevirebilirsin.
  • quote:

biri sorularımı yanıtlasın bi soru daha geldi (taramalı tüfek gibiyim ) kendi silahımı nasıl yapabilirim ama silahı elimde tutarak ateş edicem bi yere koyupta bi tuşa basma değil ?

Silahı adamın eline ver ve yukarıdaki half life 2 , team fortress 2 ,comic ..... gibi seçeneklerden ateş etme efekti bul ve silahın önüne koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

quote:

ben bi de bişey sorucam q ya bastığımızda ordaki menüde half life 2 items var ordan mesela yere cephane koyuyorum ama onu alamıyorum silahıma ??

PHYSİCS Gun var mavi bir silah.Aldığın şeyleri onunla kaldırıp çevirebilirsin.

onu ben de biliyorum cephaneyi silahıma koyamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

quote:

biri sorularımı yanıtlasın bi soru daha geldi (taramalı tüfek gibiyim ) kendi silahımı nasıl yapabilirim ama silahı elimde tutarak ateş edicem bi yere koyupta bi tuşa basma değil ?

Silahı adamın eline ver ve yukarıdaki half life 2 , team fortress 2 ,comic ..... gibi seçeneklerden ateş etme efekti bul ve silahın önüne koy

onu da anlamadım nasıl yani silahı adamın eline vereyim nerdeki yukardaki hl2 tf 2 comicler nerde ateş etme şeçeneği hiç bişey anlamadım

• serhan357 konuyu açıp uçtun gittin cevap yazsana sorularıma aksoy93 sen de yanlış yanlış cevaplar verip durma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.