bozuk değil daha dün yeniledim bak kardeşim kotan varsa tercihim partlıları indir çünkü pac steamla gmodu kurunca alıyor HDD 'den 10 gb falan (tabi kotandanda) çünkü aynı zamanda tf2 hl2 ep1 ep2 portal ı da kuruyor. Ve partlı dosyalar gmod 11 in :D
garry modu orange boxa yükleyebilirmiyiz nihayettinde tüm hl 2lerin dosyaları war?
quote:
Orjinalden alıntı: Lostfan
garry modu orange boxa yükleyebilirmiyiz nihayettinde tüm hl 2lerin dosyaları war?
Zaten Garry's Mod 10-11 standalone yani hiçbirşey olmadan bile yükleyebilirsin
Gmod 10'u yükledim. Ağbim ile Landan oynuyoruz süper bişey :D Yanlız birşey soracağım ? Youtubede adamlar cisimlere tekerlek takıyorlardı. Sonra da üzerine koltuk koyup sürüyorlardı. Böyle birşeyi nasıl yapacağım ?
önce cismi yarat biraz ingilizcen varsa biraz oyunu keşfetmeni öeneririm sonra toools sekemsinden wheel'e tıklyıcan ekerlekleri yerleştirdikten sonra vehciles sekmesinden koltuğu tyaratcan sonra tools sekmesindeki easy weld ile koltuğu cisme yapıştırcan bu kadar basit
Dostum Vehicles bölümünde AirBoat, Jeep ve Pod var. :S Koltuk nerde :S
Lütfen yardım edermisin ?
sende pod koy farketmiyor zaten
Koyuyorum araba falan gitmiyor.
MSN de konuşuyoruz :D
UP!
ya arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var party 9 hatalı çok yavaş çekiyor link yenileyebilirmisinz yada rapidshe birisi koyabilirmi hayrına , lütfen yardım edin :/
ya arkadaşlar lütfen yardım edin :'( , party.09 hariç gerisini indirdim birisi upload edemezmi acaba 10 dk sını ayırarak :( lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm upupupup
gerek kalmadı indirdim zorlada olsa 8 saat sürdü ama çok güzel oyun tşk herkese
Up up up!Silmiştim tekrar kurdum oyunu.Ağ kurup online oynayalım!
Hay allahım!Hangi addonu indirsem hata veriyor açılmıyor oyun kapanıyor