Şimdi Ara

Gmvolcano'nun oyun ile ilgili cevapı. . . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben bu oyunu 4 senedir oynayan 1 oyuncuyum ve bu oyuna harcadıgım miktarın haddi hesabı yok eger ki ben 1 oyun oynuyorsam o oyundan da zevk almak istiyorsam tabii ki para harcarım ama 1 seyede para harcıyosam bu ona deymeli die düsünüyorum...Ben enayi deilim ki lag a para yatırayım veya butür teknik arızlara sürekli para yatırayım...Bizim bu sekılde yaptıgımız tek sey al bu parayı ben harcayamadım sen harca dierek onların cebine para atmak oluyo...Bu yüzden sgeleton arkadısımızın yaptıgını ben yürekden destekliyorum...Sgeleton arkadasımızın da dedigi gibi bizim millette koyun cok onlarda da coban cok o yüzden bizim sırtımızdan geciniyorlar...Lütfen arkadaslar en kısa sürede butür düsüncelerden kurtulalım saygılar herkese ii aksamlar
  • doStum sen çok adamın ustune gitmıssın oda senın gibi bir vatandas gorev verılmıs ve yapıo sende olsaydın aynı bunu dicektin senın bununla konus man boş sen genel gm le konusacaktın bizde agentgizmo'la konusuyoruz adam ankaralı gm olimpia da adamın bılmedığı dil yok ama önemli olan üst gm Olan Sullimo Gm le Konusmak çünkü normal bir gm de o kadar yetkı yoktur. Sullimo senı gm liğe de terfi eder senı anında kral da yapar. bu kadar basit. Gel olimpia sen agentgizmo'nun vatandaşlara gösterdiği ilgiye bak ok mi?
    bu kadar!.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

guzel $oylemi$sin de sen onlarin ne yaptiklari s**klemiyorsun..sanki onlar senin benim soylediklerimizi s**kliolar mi?

BENCEDE
  • pm lerin devamı gm çıktıktan sonra olmasın? sağ taraf neden yok?
  • BEyler Son DAkika Haberi Herkes baksın !!!http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=234357 Girin bakın... YOrum yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: shyzophrenica

BEyler Son DAkika Haberi Herkes baksın !!!http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=234357 Girin bakın... YOrum yoq

kankam yorum yok maşallah dioom
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

quote:

Orjinalden alıntı: Sgeleton

quote:

ya oyuna girmekte problem oldugunu adamlar zaten biliyor.
    senin gm e yüklenmen saçma diyorum ben, ona küfür falan etmişsin bi de. onun suçu ne ki

onun görevi belli illegal işler yapan oyuncuları banlamak, event yapmak falan filan oyun içi dalgalar. teknik bi problemi çözecek degil ya bi tuşa dokunup oyunu mu düzeltecek benim demek istedigim o o yüzden gülüp geçmiştir diyorum. understand?

koyun-2

www.benkoyungibiyasamakistiyorum.com nokta!

yorumunu yaptın cvp ımı yazdım daha msj atma ben ss leri koydum bişi demiyorum

sadece paylaştım.

ya çocuk saçmalamışsın işte. ve hala saçmalamaya devam ediyosun.
    ee yazdın da ne oldu onları! sesini mi duyurdun. ki oyunun sizin yüzünüzden bu halde oldugunun da farkındasındır umarım.( koxper yani)
    sesini nereye duyurman gerektigini bile bilmiyorsun bana koyun diyorsun.
    ben bu oyunu oynamıyorum bile. sadece çocuk aklınla önüne gelen ilk kişiyi yetkili sanıp saçmalıyosun işte.
    gece gece hasta etme adamı.

GM SIMDI YETKISIZ KiSiMI OLDU DIYORSUN ASIL SEN COCUK AKLINLA HER SEYE BURNUNU SOKUYORSUN OYNAMADIGIN OYUN HAKKINDA.SGENETON EN GÜZELINI YAPMIS HELAL OLSUN.ANCA SENIN GIBI KOYUN ZIHNIYETLI VELETLER KORKAKLAR PARA ÖDEDIKLERI HALDE ACIZ KALIR VE OYUNDA NE KADAR YETKISI OLURSA OLSUN ilk gördügü kisiye g-t korkusundan agzini acamaz hatta yalakalik yapar kanimca abi item versene bilmemne diye.git MADEM OYNAMIYORSUN OYUNU ALAKAN YOK HER B-KA BURNUNU SOKMA.

• merak etme kardes o gmvolcano dedigin serefsiz su rezilllikleri yapacak kadar alcak bi adam takma sen onun bunun *yaranir .

Gmvolcano'nun oyun ile ilgili cevapı. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASLANYORUMCU

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sgeleton

quote:

ya oyuna girmekte problem oldugunu adamlar zaten biliyor.
    senin gm e yüklenmen saçma diyorum ben, ona küfür falan etmişsin bi de. onun suçu ne ki

onun görevi belli illegal işler yapan oyuncuları banlamak, event yapmak falan filan oyun içi dalgalar. teknik bi problemi çözecek degil ya bi tuşa dokunup oyunu mu düzeltecek benim demek istedigim o o yüzden gülüp geçmiştir diyorum. understand?

koyun-2

www.benkoyungibiyasamakistiyorum.com nokta!

yorumunu yaptın cvp ımı yazdım daha msj atma ben ss leri koydum bişi demiyorum

sadece paylaştım.

ya çocuk saçmalamışsın işte. ve hala saçmalamaya devam ediyosun.
    ee yazdın da ne oldu onları! sesini mi duyurdun. ki oyunun sizin yüzünüzden bu halde oldugunun da farkındasındır umarım.( koxper yani)
    sesini nereye duyurman gerektigini bile bilmiyorsun bana koyun diyorsun.
    ben bu oyunu oynamıyorum bile. sadece çocuk aklınla önüne gelen ilk kişiyi yetkili sanıp saçmalıyosun işte.
    gece gece hasta etme adamı.

GM SIMDI YETKISIZ KiSiMI OLDU DIYORSUN ASIL SEN COCUK AKLINLA HER SEYE BURNUNU SOKUYORSUN OYNAMADIGIN OYUN HAKKINDA.SGENETON EN GÜZELINI YAPMIS HELAL OLSUN.ANCA SENIN GIBI KOYUN ZIHNIYETLI VELETLER KORKAKLAR PARA ÖDEDIKLERI HALDE ACIZ KALIR VE OYUNDA NE KADAR YETKISI OLURSA OLSUN ilk gördügü kisiye g-t korkusundan agzini acamaz hatta yalakalik yapar kanimca abi item versene bilmemne diye.git MADEM OYNAMIYORSUN OYUNU ALAKAN YOK HER B-KA BURNUNU SOKMA.

gm yetkisiz evet.
    ve ben bu oyunu 2,5 yıl oynadım. velet diye konuştugun ben senden kaç yaş büyügüm bi bak bakalım, efendi gibi konuş.
    şu an oynamıyorum çünkü böyle bir oyuna ne para harcayacak kadar malım, ne de vakit harcayacak kadar.
    şimdi bu çocuk gm e saydırdı ve aciz degil artık. öyle mi? bence asıl aciz sen ve senin gibiler. bak adam da gold premium. dogru dürüst oynayamadıgın bi oyuna neden halen para veriosun. neden premium almayı bir süre kesip adamların bunu farketmesini saglamıyosun. Çünkü koyunsun. adamlar ne yaparsa yapsın sen gene para verirsin.
    Ayrıca oyunun saçma sapan bi hal almasının tek sebebi bu kadar çok teknik problemin yaşanmasının tek sebebi gene bu ve sen gibi insanlar, koxp vb araçlar. sebep olan siz gene kuru gürültü çıkaran gene siz.
    çocugun teki açmış pm den zırvalamış, küfür etmiş GMe, bravo sesini duyurdu, helal olsun.
    kime duyurdu sesini?
    kardeşim sesini duyurmak istiyorsan, koyun degilim demek istiyosan SOMUT bişeyler yapmalısın. lafla peynir gemisi yürümez.
    neyse büyüyünce ögrenirsiniz bazı şeyleri.

• Gmlerin Onda Yapacağı Bişey Yok Gm Sadece Oyunla Hükümlüdür. Bu Arada Sen Oyunu BırakmamışmıydınSgeleton İle..
  • iyi küfürnden banlamamıs seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aqressive

iyi küfürnden banlamamıs seni

+1907
  • @DarkSaga
    Sen Bunun Teknik Bi Sorun OLduğuna inanıyor musun ?
  • Ksc viewer i açip sonra print screan yapmayi deneyenler oldumu ondan sonra dosya .ksc diel .bmp oluyor

nyse bu inanmadiğim anlamina gelmez inaniyorum ben orda yazanlara...
  • Küfürlü screenshot çıkarıldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Küfürlü screenshot çıkarıldı...

ok eyvallah editlicektim ama eminim bi kaç kişi cıkacaktı bu resimde karalama var ps bu diye en iyisi ellemeyeyim dedim
  • pffff adam 2 cewap yazmış özür dileriz özür dileriz gitsin o sülalesine özür dilesin
  • özür diliyolarmış gülim bari
  • YA konuşmuşken bi kaç da söweydin şerefsizi ya türkçede biliyor :D
  • quote:

iyide saçmalamışsın bence.
    ayrıca gm gayet düzgün bi cevap vermiş.
    gm ne yapabilir ki teknik bi probleme karşı, senin ona sövmen çok saçma ve onun senin bu agresif tavrın karşısında soğukkanlı olup basından güzelce savuşturması çok takdire şayan bi davranış, gm in yerinde olsam bende öyle derdim ne var yani bunda.

artı gm in oyuna girebilmesi için zaten önünde x trap engeli yoktur ki sen ona oyuna nasıl girdigini soruyosun.

özetle saçmalamışsın, gmvolkano da bakıp gülüp geçmiştir zaten bu yazdıklarına

PS: koydugun resimler ksc degil jpg( özellikle ksc diye belirtmişsinde o yüzden belirteyim dedim)

bende katılıyorum xtrap diye birşey yoktur gmlerin oyuna girişleri ve tamamen tüm dataları farklıdır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.