Şimdi Ara

Gnar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gnar alan oynayan var mı oyunu yaklaşık 3 aydır oynuyorum 25 levelim. Genelde top gidiyorum, zor bi hero diyenler çok oldu.

• 6300 biriksin alıcam eksik 10 hero var bi dokuza düşüremedik 6300 biriktirene kadar yenisi çıkıyo
  • Ben dün aldım 3 maç attım 2si löse diğeri win. Güzel bir hero fakat ustalaşmak gerekiyor. Zırt pırt godzilla gibi oluyoruz çok iyi ayarlamak gerekiyor.
  • Alışırsan counterini bile alabilirsin bence al.
  • 4 defa oynadim 1 kere ezildim renektondu onun da counteriymisim garip bi sampiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp
  • Yav Yasuo'yu beğenmedim almadım millet free elo kastı. Sonra dedim Vel'Koz da öyle olur aldım leş çıktı. Braum'u da beğenmedim çok sinir bozucu bir tipi var diye almadım anasını satayım free win herosu oldu. Gnar'ı beğendim dedim ilginç skillseti var bir oyun attım aşırı sıkıcı ve uyumsuz bir hero. Thresh çıkarken de bu ne la ya itiyor ya çekiyor çöp demiştim almamıştım

• Al kardeşim gnarı 10 saniyede hiddet doldurup renektonın ultisini açıyorsun tabi lifestealsız versiyonunu bide riot hayvan gibi nerflemeleri gerekirken buff getircekler
  • Çöp

• millet alıp alıp feedliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandor Clegane

Yav Yasuo'yu beğenmedim almadım millet free elo kastı. Sonra dedim Vel'Koz da öyle olur aldım leş çıktı. Braum'u da beğenmedim çok sinir bozucu bir tipi var diye almadım anasını satayım free win herosu oldu. Gnar'ı beğendim dedim ilginç skillseti var bir oyun attım aşırı sıkıcı ve uyumsuz bir hero. Thresh çıkarken de bu ne la ya itiyor ya çekiyor çöp demiştim almamıştım

çare gusül

• Öğrenmesi kolay ustalaşması zor bir hero mainim gnar çok seviyorum ultisi tf kazandırır ama mega olma zamanını iyi ayarlamanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan_19

Öğrenmesi kolay ustalaşması zor bir hero mainim gnar çok seviyorum ultisi tf kazandırır ama mega olma zamanını iyi ayarlamanız gerekiyor

Kardes sen cok yanlis gelmissin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öğrenmesi kolay ustalaşması zor bir hero mainim gnar çok seviyorum ultisi tf kazandırır ama mega olma zamanını iyi ayarlamanız gerekiyor

• Ciddi Kurt kullanıcısına yanıt
    Neden kardeş onuda söyleseydin
  • Noluyor ?
  • quote:

Neden kardeş onuda söyleseydin

yukaridaki cevaplarin tarihlerine bak bakalim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye serverındaki gözlemlerim sonucunda:
    Her 10 gnar oyuncusundan 9'u laneden 0/7 çıkmakta,
    Bu 9 oyuncunun 8'i ilk eşya mahvolmuş veya üçlü kuvvet almakta,
    Kalan bir oyuncunun da karşısında kendisinden daha iyi bir top laner olduğunu gördüm.

• Losedir o.Löse olsa duramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P A R S

Losedir o.Löse olsa duramazsın.

oto yazdı usta, düzeltemedim uğraştım hala öyle yazıyo dedim kalsın anlar millet :D niye yapıyo onu anlamıyorm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.