Şimdi Ara

Gnar'a karşı oynamak :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle meraba gnar'a karşı oynarken çok fazla zorlanıyorum belki karşıma gnar gelmediğindendir ama geldiğinde çok zorlanıyorum genelde shyvana rumble irelia oynuyorum shyvana rumblede lanede çok fazla zorlanıyorum ne farm aldırıyor nede takaslara girdiriyor bundan nasıl kurtulup laneyi olmasada farmları kazanabilirim ?

Shyvanada tp smite rumblede ve ireliada tp flash giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett1122 -- 17 Haziran 2015; 13:20:07 >

• zorlar tabi uzaktan vuruyor
    sende uzaktan vuran birşey al şartlar eşitlensın xd
  • shyvanada zorlanıyosan e fulleyip safe farm yapmaya bak. Irelia ile counterlarsın zaten ama counter pick diye oyunun baslarında cok atarlı oynama geri düşebilirsin. rumble da ise durum biraz farklı laneler eşit gibi görünüyor ama rumble 1 tık daha önde bana göre sustained damage'i gnara göre çok yüksek ve gnara dogrudan 2 e tutturursan q ile birlikte takastan çok kârlı çıkarsın
  • Eğer yanlış hatırlamıyorsam base statları oyunda ki en düşük şampiyon mini gnar. Mega Gnar'ın ise en yüksek.
    Mini formundayken çok kırılgan, doğru anı kollayıp o formdayken Irelia, Riven gibi şampiyonlarla çok rahat başı ezilebilir bence.
  • Devon Jade kullanıcısına yanıt
    rumbledede eşitlemek için shyvana gibi başta e fullenirmi ? e fullersem tabi lanedeki harasları eşitlerim ama asıl gücümü q lar fullenince kavuşcam
  • Herşey o alttaki bar seviyesine bağlı. Onu kullanmayı bil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett1122

rumbledede eşitlemek için shyvana gibi başta e fullenirmi ? e fullersem tabi lanedeki harasları eşitlerim ama asıl gücümü q lar fullenince kavuşcam

Olmaz rumble'da Q fullemen gerekir E yi slowu için kullanıcaz ki zaten E nin yeterince damage'i oluyor Q nunda dps'iyle birlikte eritiyor gnarı ama gnar hexdrinker çıktıgında tehlikeli olur senin için o yüzden hex cıkana kadar gnara üstünlük kuramazsan sihiriçen cıktıgında biraz uzak durman gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun beyler shyvana'ya e fullemek iyi oluyor e ile dürtüp farm alıyorum ilk itemden sonra eşitleniyor gibi bişey oluyor
  • Rengar aldım bugün ad kastım mega halinde flash harcadım sadece mini halinde çöp gibi resmen
  • Mega gnar halinden mini gnar haline geçince direk girmelisin en zayif anı odur ben şahsen karsımdaki gnar alınca rengar alıyorum mini gnar halindeyken iki q yarı hp bırakıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen soloda mainim gnardır. farm kastırma yani tank kastırma kolay alırsın. tam tf herosu gnar. tf dışına çekiceksin hep.
  • Yasuoyla eziyorum gnarı.
  • Pant al mega olursa problem ama
  • fiora ile küçülünce gir ölür:D

• irelia cok pis yer gnarı.
  • rumble la farm yapman lazım.tank çıkmadan da çok rahat gömersin.özellikle kule altı farm yapabilen biriysen sıkıntı olmaz aslında.
  • Ireliayla lanede ezilmek maharet ister. Bütün tuşlara dilin dışarıda olacak şekilde eşşek gibi zıbanarak veya klavyeye oturarak maçı kazanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

Ireliayla lanede ezilmek maharet ister. Bütün tuşlara dilin dışarıda olacak şekilde eşşek gibi zıbanarak veya klavyeye oturarak maçı kazanabilirsiniz.

Bi bitmediniz yav

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.