Şimdi Ara

gnar hakkindaki dusunceleriniz ve vaadleriniz ¡]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5300 ip oldu 6300 e tamamlayip gnar almayi dusunuyorum. Ama arkadasimin birisi 2 oyunda sıkılirsin bosuna alma diyor. Digerkisi de top da en iyi champ o diyor.

Sizlerce almalimiyim

Bir de taktik build skil sralamasi ve skillerin nasil kullanimi ve hatta her rakibe gore nasil oynanmali veya fazla detayli rehber varsa link de atabilirsiniz

Yardimlarini icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecen gun gnar + dino gnar yaptim mega gnarin b atisi

• Alma dersek diğer sorularını cevaplamaya gerek yok sanırsam.

Alma diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tfde tam zamaninda mega olurum diyorsan gerektiginde flash ulti ile minimum 3 kisiyi duvara yapistiririm diyorsan al.
    ama tfde mini hali ne kadar etkisizse mega hali o kadar op. düşün ultiyle duvara yapistirdigin rakibi w ile 3 sn boyunca sersemletebiliysunki tf gidişini değiştirir

• askavcisiurgot kullanıcısına yanıt
    Tf de ne zaman mega olucagimi teamin belirleyip ona gore baslamasini bilmesi gerekir yada benim baslatmami beklemesini. tabi ama mega olursam en az iki belki 5 kisiyi sersemletirim onda sorun yok. Lane asamasini anlatmaya calisirsan daha iyi olur.

Bir de mega olmasi kac vurusta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Assasin -- 8 Ocak 2015; 23:28:01 >
  • Mega olmaya çok bağımlı bir hero. mega değilse çöp.

adc desen adc değil
    tank desen tank değil
    fiora-darius-jayce gibi snowball hiç değil

çöp hero darius al daha iyi
  • higuain75 kullanıcısına yanıt
    Darius almayi dusunmuyorum bana gore degil. En az 1 skili mobil olmali. Jayce hakkinda bisi bilmiyorum ama fioradada geride kalinca bazen toparlanamiyor. Hatta 1 stunda olduruyorlar da daha safe bir champ lazim.

• Üçlü yoomu al. Küçükken kite yap büyükken atla duvardan duvara vur. Skillseti çok iyi bi champ sıkılmazsın

• Cheddar Bob kullanıcısına yanıt
    Btork alinirmi ona ne dersin? Tam build de verirsen ayrica iyi olur

• Topta en iyi diye birşey yok karşına bi xin gelir oyundan soğursun

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

Btork alinirmi ona ne dersin? Tam build de verirsen ayrica iyi olur

Alınır eğer karşında hp li tank varsa. Yani karşının durumuna göre botrk-yoomu yada üçlü-yoomu yapanilirsin. Defansif olarak da yine karşıya göre ad ağırlıklı ise randuin günateşi çivili yaparsın ap ağırlıklı ise ruh gömleği warmog koruyucu melek yaparsın normal bi dağılım varsa banshee randuin gün ateşi yaparsın. Defansifler tamamen opsiyonel yani karşıya göre yapacaksın baktın draven syndra falan var üçlüden başka ad itemı çıkmayacan yani tamamen duruma göre.

• Karşına fiora gelirse dodgela

tek bildigim bu :D

• Şu anda oyunun en zor herosu. Bolca pratik gerektirir.
  • Oyunun en edit herolarından biri range i zaten çok yüksek olduğundan hem haraslaması kolay hemde megaya çok rahat geçiyorsun build olarakta karşında ki seni çok zorluyorsa trity-botrk-ful tank git eğer sen öndeysen botrk-trinity-full tank git baktın oyun çok uzadı botu sat zephyr ( karayel ) al buna benzer tanky build yapacaksın işin özü

• Agresifim diyorsan
    Botrk - Trinity - Youmuu - Randuin - Bot - Sunfire veya Spirit Visage
    Bu build ile çok iş yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spam skilli olmayan herolara tf alanlari anlamiyorum. Bu kadarda ezberci olmayin.

• Cheddar Bob kullanıcısına yanıt
    Nasusa karsidafu ll agresif olmaliyim sanirim skil sralamasi nasil olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

Nasusa karsidafu ll agresif olmaliyim sanirim skil sralamasi nasil olacak ?

Nasus a karşı yapabileceğin en iyi şey w fulleyerek agresif olmak. Sadece yoomu çıkmanı öneririm verdiği zırh delme işe yarıyor nasusa karşı. Late de trade kaybedeceğin için yoomu dan sonra tank gitmelisin.
  • Genelde Bc, youmu, veya karşı ap ağırlıklı ise mom alınıyor. Trinity denedim o da çok iyi oluyor. Çok önde değilsen ikinci dmg itemi iyi değil gibi. zaten mini modunda w ile tek itemle çok iyi dmg çıkarıyorsun. mega gnar isen zaten skillerin base dmg leri oldukça yüksek.
    mini gnar ise çöp değil kesinlikle. Biraz kite yapabiliyorsan slowun ile birlikte lane i zindan ediyorsun. ne yakalanıyor ne kaçılıyor.
    Özellikle bazı durumlarda megaya dönüşmemek gerektiğini düşünüyorum.
    Ayrıca dediğin gibi tfyi senin başlatman gerek. Takımın tankı sen olursan mega modda tf de terör estirirsin. aksi halde latede mega mod bile squishy olabiliyor başa baş bir maçta.
    edit: @Ledulth q yu tutarsan cdsi 2 sn civarı oluyor. sheen pasifinin süresi de 1.5 sn civarı diye hatırlıyorum. ikisi gayet uyumlu oluyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 9 Ocak 2015; 16:53:34 >
  • Tek ad item olarak botrk öneririm sustain ve w için.Gerisi tank olursa iyi olur.Gnar alabilirsin viable.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.