Şimdi Ara

Gnar mı Vladimir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5000 ıp var 6300 biriktirip gnar almak mı yoksa 4800 e vlad almak mı bu ikisi dışında hero düşünmüyorum . Hangisi ve neden ??

• gnar al çünkü mega gnar tflerde çok etkili
  • Vladimir.
  • focuslife neden vlad açıklarmısın
  • vladimir alma çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vlad için içeri girecek bir tank lazım.Gnar şuan çok daha etkili yani Vlad için takım kompozisyonu kurman gerekiyor.
  • Hmmm ben çok proyum acayip farm yaparım, hasar takasını tam bir challenger edasıyla yaparım,pozisyon bilgim harika,sabırlıyım,jung jung diye ağlamam diyorsan vlad al sabırla ve sükunetle farm yap ve ölme yeter.. Belirli bir süre sonra takımını taşırsın.

Yok ben tam ligimin oyuncusuyum,tek maç taşıyamıyorum takım iyiyse kazanırım kötüyse kaybederim diyorsan gnar al tflerde iş yapmaya bak.. 20.dakikayı 4 5 2 120 farm ile bitireceksen vladı hiç alma derim yok pro isen vlad al taşımaya bak.
  • Gnar çünkü çkşirin xd vlad çok tpsz

• Gnarı alalım 2 hafta oldu ne mekaniklerine alıştım nede combolarına çok ama çok zor bir şampiyon bence vladimir al

• gnar şu an daha etkili ancak oynaması kolay bir hero değil. tfde iyi kullanılırsa 3-4 saniye boyunca rakibin tamamını sersemletebilir. olmayacak yerlerden maç çevirme şansı var. vlad 9'a kadar etkisiz kalıyor lane de, ondan sonra lane aşırı derecede kalabiliyor. takım oyununa gnar, tek takılmaya vlad diyelim hangisi sana uyarsa.

• Gnar al vlad alıp feedleme

• Vlad al q atıp adamı kanser et tercihim vlad

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.