Şimdi Ara

Gnar mid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gnar icin en iyi yer süphesiz top lane ama bu minik mid lane gidebilir mi? Artilari eksileri neler olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mini gnarda fazla zorlanmaz ama mega oldugunda ahri xerath gibi sampiyonlar cok rahat durter ultiyi atmasida cok zor olur fazla duvar yok anca j4 ultilerse falan
    Not:Gnar jung olabilir iyilesme kaynagi yok fakat wsu can miktarina gore hasar veriyor megada w su canavarlara ekstra hasar veriyor e q ile gank atabilir bota mide topa gank atmadan once hiddeti nehirdeki bocege vurarak doldurabilir hizli drake baron kestirir bence jung top olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCleanse -- 22 Aralık 2014; 21:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Mini gnarda fazla zorlanmaz ama mega oldugunda ahri xerath gibi sampiyonlar cok rahat durter ultiyi atmasida cok zor olur fazla duvar yok anca j4 ultilerse falan
    Not:Gnar jung olabilir iyilesme kaynagi yok fakat wsu can miktarina gore hasar veriyor megada w su canavarlara ekstra hasar veriyor e q ile gank atabilir bota mide topa gank atmadan once hiddeti nehirdeki bocege vurarak doldurabilir hizli drake baron kestirir bence jung top olur

Jayce gibi düsünmüstüm aslinda. Mini halinde sürekli dürtüp öfke dolunca mega halinde gerekli komboyla rahat kill alabilir diye tahmin etmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 pre girdiğimizde mid gidip velkoz ezmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Mini gnarda fazla zorlanmaz ama mega oldugunda ahri xerath gibi sampiyonlar cok rahat durter ultiyi atmasida cok zor olur fazla duvar yok anca j4 ultilerse falan

Jayce gibi düsünmüstüm aslinda. Mini halinde sürekli dürtüp öfke dolunca mega halinde gerekli komboyla rahat kill alabilir diye tahmin etmistim.

Komboyu yaptirmazlar iste sorun o bi syndra dusun uzerine ucsan seni geri yollar ustune canini somurur yada xerath stuni at komboyu yap gor aynilari jaycede olabilir ama jaycein ani hasari daha yuksek yinede denilebilir ama ben fazla umutlu degilim ilk ciktiginda mid oynayanlar batirmisti baya

• op olan megası zaten onu kullanmıyıcaksan oynama gnar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.