< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GNÇ BEDAVA SİNEMA BİLETİ (2. sayfa)

-
-
Konu ile ilgili başımızdan geçeni anlatayım:
Kız arkadaşımla Cumartesi günü Paribu Cineverse Tepe Nautilus'a gittik ve The Monkey filminde ayrı ayrı kodlarımızı kullanmak istedik.
Pos cihazına telefon numaramız ve kodlarımızı girdiler, yaklaşık 7-8 kez denediler ve hepsinde "kod geçersiz" uyarısı aldıklarını söylediler.
Sağolsunlar, Cineverse'deki tüm çalışanlar çok kibar ve çok ilgililerdi. Yetkili bir hanım geldi, kodlarımızı bir kağıda yazdı ve bir yerlere mail göndereceğini söyledi (gerçi daha sonra gelip sonucu söylemedi ama olsun)
Bu arada Turkcell müşteri hizmetlerini aradık, Turkcell uygulaması üzerinden Yardım kısmından kodların ekran görüntülerini göndermemizi istediler, bunu yaptık ve kayıt açtırdık.
Tüm bunlar olurken ben Cineverse çalışanlarına "başka bir menüden giriş yapmak gerekiyor olabilir mi?" diye sordum, verilen yanıt "pos cihazında tek bir menü var, o da GNC" şeklindeydi.
Filmin seansı kaçtı, bir sonraki seansa kadar dolaştık, belki çözülür dedik, tekrar geldiğimizde sonuç yine aynıydı, sinemaya girmedik ve döndük.
Ertesi gün Turkcell müşteri hizmetlerinden beni ve kız arkadaşımı aradılar ve "Pos cihazından yanlış menüye giriş yapılmış, 14 Şubat kampanyası menüsünden giriş yapılmalıydı" dediler.
Ben pes ettim ama kız arkadaşım etmemiş :) Bana haber vermeden Paribu Cineverse müşteri hizmetlerini aramış ve pos cihazında böyle bir menü olmadığını teyit ettirmiş.
Daha sonra da Turkcell'i arayarak tekrar durumu bildirmiş.
Konu incelenmiş ve bu menünün şu ana kadar posta olmadığı ancak şimdi yüklendiğini ve ay sonuna kadar kodları problemsiz kullanabileceğimizin garantisi verilmiş.
İkimiz de çalıştığımız için muhtemelen filme gidemeyeceğiz ancak konunun sadece "bedava bir sinema bileti"nden ibaret olmadığını ancak gerçek Donanım Haberciler anlar :))
-
Muhtemelen kodu kabul etmeyecektir ancak şansınızı deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani koskoca iki firmanın yaptığı işbirliği 2 tane sade vatandaş sayesinde çalışıyor. İnanılmaz gerçekten. Zaten ay sonu geldi bunlar yokuşa sürüyor işi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lan bunlar tam bir ileri zekalılarmış dediğimiz durum tam da bu yaşanan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X