Şimdi Ara

Gnc Bi fikir Fiyaskosu - Genç Turkcell Mobil Uygulama Yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene saçma sapan ve hali hazırda onlarca yapılmış benzeri olan bir fikri sırf çocuk çoban diye birinci seçip müthiş bir sjw işine imza atmışlardı. Üstüne çoban çocukla reklam filmi çekip arka planda acıklı fon müziğiyle servis etmişlerdi. Tanıtılan uygulamaya ne mi oldu? 0 gelişme 0 kullanıcı play store çöplüğüne gömüldü.

Bu sene de baktım saçma sapan projeler çağırılmış.

Turkcell'in politik durumu da malum tüm bunlara rağmen ben başvuru yapıp bir umutla dönüş bekleyerek saflık etmişim. Diğer çağırılmayan arkadaşlara yol gösterir diye söylüyorum projenize güveniyorsanız peşinden koşun ben gerekli kişilere ulaşıp bağlantılarımı kurdum fikri bunlara yolladığım için de baya pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 19 Haziran 2020; 15:17:20 >

• bana çok normal geldi. turkcell bir şirket ve şirket gibi davranmış. biraz baktım uygulama marketten kaldırılmış ama bahsedenleri gördüm. dediklerine göre uygulama sürükle bırak mobil uygulama oluştur sitelerinden yapılmış turkcellin umrunda mı büyük ihtimal hayır. onlar tertemiz çoban reklamını yapmış :D hatta uygulama ismini yazınca turkcell uygulaması çıkıyor :D
  • Sizinkiler sade fikir mi? uygulama da var mı? Varsa paylaşın da deneyelim.
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    fikir çok güzel olsa fikir yarışmasına katılınmaz zaten turkcellin çoban seçimi çok isabetli olmuş izleyip gidip bi superbox aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kedi ulaşamadığı ciğere mundar demiş. Birader bu sene ne finale kalan projelerin içeriği açıklanmadı ki , hatta şöyle diyim finalistler bile birbirinin projesini final sırasında göremedi saçma sapan projelerin çağrıldığına nasıl kanaat getirdin? sen bağlantılarını kur yap projeni kardeş yapabiliyorsan alkışlarız seni destekleriz de ama burada seçilemeyince projelerin içeriğini bile görmeden sallamak biraz acizlik oluyor ne yazık ki...
  • kagan9090 K kullanıcısına yanıt

bir şey derdim de neyse

1. olan uygulama digitalparty diye bi app zaten daha yarışma açıklamadan play storeda uygulaması vardı yapılmış benzerleri için play store'a online party yazman yeterli dediğim gibi boş beleş bi yarışma katılmak hataydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.