Şimdi Ara

GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar ,

Spora başladığım dönemde ileriye dönük olarak GNC'den aldığım protein tozunu bazı sağlık problemlerim nedeniyle kullanamıyorum. Bu sebeple ürünü 170 TL'den satıyorum.

Ürün GNC'den alınmıştır oldukça kaliteli bir proteindir. Paketi hiç açılmamıştır.

SKT : 30.09.2016

Yanında yine GNC'den alınan hiç kullanılmamış shaker da ücretsiz verilecektir. Faturası vs de mevcuttur.

Ankara'da elden teslim etmeyi tercih ederim. Ancak diğer şehirlere de uygun kargo olanakları araştırıp gönderebilirim.

Fiyatını da oldukça uygun tuttuğumu düşünüyorum.

Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
     GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI- GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI- GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI- GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI- GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI-
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI- GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI- GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI- GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI- GNC Double A Protein Tozu - 170 TL -SATILDI-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmdd -- 24 Nisan 2016; 13:24:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.