< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GNÇ Turkcell Uygulamasında Migros Yemek Alt Limitsiz 150 TL İndirim Kodu (3. sayfa)
-
-
Alımlar bitmis demekki.
Peki alanlarda durum ne?
Alanlar kullanabiliyormu suan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum hocam . Para ile kuponu hiç almadım . Ama 30 liraya satıyorlarsa 10 tane alayım 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burada bu siteleri ifşa edenler talep doğrultusunda bu kuponları daha pahalıya alacaklardır. aklı olan bu siteleri gizler ve ucuzdan almaya devam eder.
-
Para ile almaktan bahsetmedim ki.
Gnc uygulamadan alımdan bahsettim.
Daha önemlisi aldigimiz kodlari suan kullanabiliyormuyuz hatami veriyor?
Kullanilmis kodu olan varmi .kullaninca gecersiz mi diyor ona bakcam
Kod kullanabilen var mı şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün aldığım kodu deniyorum hata oluştu diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kötüye kullanımdan ötürü kampanyayı bitirdiler. 100 adet kod kullanıp dolabı köfteci Yusuf'un etleriyle doldurdum benim kumar biter.
Şansa bak kodu alıp unutanlardanım. Şimdide kullanamıyoruz.
İlkokul çocuğuna kod oluşturma görevi verseler bunlardan daha başarılı olurdu.
Hocam oyle yazdigina bakma. En fazla 3-5 tane kullanmistir. 100 tane kodu nereden bulacak da kullanacak
Burasi dh hocam 2006 dan beri araliksiz bu sitedeyim. 100 degil 200 kod bile kullanmistir. Eskiden trendyol elite uyeligimi 1tl karsiligi kullandirtiyordum kargo bedava hakkini o da herkese sifre verip kimin kim oldugunu bilmek için yoksa baskasinin siparisini bile iptal eden olur diye. Ve neyse kargoyu kendi teslim aldim bende zaten aldi diye 3/4 gun sonra sifre degistirdim belli araliklarla degisiyor. Gelmis yok sifre degistirilmis yok teslim almamis cart curt laf yapiyor. Kapicisi almis haberi yok bende kendi ismi aldi ve 3 gun gecmesine ragmen ses gelmedigi için zaten degistirdim. Hee iadelik durum olsa zaten yine veririm sifreyi benim zararim olmuyor ki iade de verse. Gelelim anlatmak istedigime burasi dh 1tl verdigi için karsidakini komple satin aldigini sananlar oldugu gibi 100 koda 200 koda sasirma
Adresi banlanıyor hocam bir süre sonra. Aynı adrese 100 sipariş geçemez, 20 bile geçemez aynı gün.
Kodlar bozuk
Hata veriyor kod neden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X