Şimdi Ara

GNCTRKCLL Dominos ücretsiz pizza kampanyası hakkında... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
11.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye kapatıyorlar arkadaslar yada hangi saatler arası kapalı oldugunu nerden ogrenıyorsunuz
  • An itibariyle açıldı
  • 31 Eylül'e kadar her gün pizza mı yiyeceğiz şimdi nasıl bir iş bu
  • mertozden M kullanıcısına yanıt
    31 eylül henüz icad edilmedi hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

5 tane söyledik 2 gün boyuncada kahvaltıya 3 tane akşama 5 tane söyleriz teşekkürler turkcell teşekkürler dominos

geçen gün sıcak fırsatlarda turkcell kazığı yemeyen kalmasın diye veryansın yaptın şimdi dediğine bak
    Bir kodda bana verebilir misiniz arkadaşlar
  • Tüh kaçırdık.

Yeni gördüm yükledim indirim kodu var sadece. Beleş yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona

Dominostan anca bedava pizza yenir. 28 lira verilir mi o pizzalara fıstık gibi kebaplar dururken

aynen ya hocam gelen pizzada lezzetiz birşeydi zaten, kullandıkları peynirin hiç lezzeti yok.
  • kod var hangi pizzayı alıcaz hangisinde indirim oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLL-MaN

Önceki haftalarda Genç Turkcell'in başlattığı "2000 kişi oluyoruz pizzaya doyuyoruz" kampanyasından ücretsiz pizza kazanıp kampanyadan yararlanamayan arkadaşlar;

GNCTRKCLL mobil uygulaması üzerindeki fırsatlarım bölümünden edineceğiniz şifre ile ücretsiz pizza şifrenizle siparişinizi verebilirsiniz. Yaşanan sorunlar düzeltilmiş. Az önce denedim herhangi bir sorun yaşamadım. Sizleri de buradan bilgilendirmek istedim.

Şifrelerin son kullanım tarihi 30 eylül 2014.

ben 7-8 tane söyledim,hepsi geldi 20 dk sonra.Yarın mahkeme kağıdı gelmesin,sıkıntılı bir durum

• dominosun sitesine saldırmayın lannn bizim burdaki şube bugün terör olayına uğradı esenyurtlu bdpliler tarafından,şube kapalı yarına teslim yaptırıcam yapamıyorum hata veriyor nomissis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim oluyodu artık geçersiz kod diyor var mı benim gibi olan?

• beyler genc tuksl uyglm yukledim

bu kod nerden aliniyo bulamdm bir turlu

hesabim dominos pizza var ordada ki 5 haneli kod 14.90 tl diyor

oda gecersiz zaten

• Arkadaşlar şu işi bir ben beceremedim heralde. Bir yardım ederseniz sevinirim..

GNCTRKCLL uygulamasından kodu alıyorum. Sonra dominos.com.tr'den telefon no ve kampanya kodunu giriyorum. Gnctrkcll Mobil seçtiğim zaman "Girdiğiniz kampanya kodu geçersiz!" diye hata alıyorum. Gnctrkcll seçtiğim zaman ise Büyük Boy pizzalar 14,99a çıkıyor. Yani orta boy pizza alamıyorumm

Yardımlarınızı bekliom
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

yahu ben mi yanlış anlıyorum ? 1 tane kod ile istediğiniz kadar pizza almıyo musunuz siz ?

1 tane kodu paylaşın şuraya. hayır kullanmadığınız da değil, kullandığınız kodu paylaşın, herkes alsın anasını satiyim ?

madem 1 kod ile alınıyor, verin kodu alsın millet. sanki kodu alıp mezara mı götürceksiniz. açıksa açık, faydalanan faydalanır. ne içiyosunuz siz ya neyi çekemiyosunuz siz ?? adamı delirtirsiniz he.

eleman geliyo 1 tane kod ile 3 pizza aldım diyo, yok sisteme her girdiğimde bana kod veriyo diyo.

verin buraya millette alsın lan. ne diye konu açıyosunuz o zaman ?

hem satanlara laf edersiniz, hem isteyenlere vermezsiniz, amacınız ne ? 11 yıllık üyeyim ilk defa çileden çıktım.

1 kod ile alınmıyor 1 kod ile aldıktan sonra yeni kodu veriyor.

• şu an uygulama ve kodlar devre dışı heralde o yüzden geçersiz uyarısı alıyorsun. bu arkadaşın konuyu açtığı vakitte kodu alıp siteye yazdığında ücretsiz olarak alabiliyordun. çok kişi alınca heralde duraklattılar. ya da bilmiyorum ne halt ediyo millet. sessiz sedasız gömüyolar. açı doyurmuyolar açı doyuruyolar.
  • umarim bu isin sonunda basiniza dert almazsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee millet kod isteyenlere niye vermiyo o zaman ? sanki kodu parayla mı alıyosunuz. adam diyo o kadar fotoğraf paylaşmışsınız, canım çekti bi tane de bana kod gönderin diyo niye göndermiyolar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Arkadaşlar şu işi bir ben beceremedim heralde. Bir yardım ederseniz sevinirim..

GNCTRKCLL uygulamasından kodu alıyorum. Sonra dominos.com.tr'den telefon no ve kampanya kodunu giriyorum. Gnctrkcll Mobil seçtiğim zaman "Girdiğiniz kampanya kodu geçersiz!" diye hata alıyorum. Gnctrkcll seçtiğim zaman ise Büyük Boy pizzalar 14,99a çıkıyor. Yani orta boy pizza alamıyorumm

Yardımlarınızı bekliom

hocam nalkadıgım yenı uygulamayı ındırenlere degılde

daha once bu kampanyadan fayadalanalara gelıyor kod

cunku aynı uyarıyı bende aldım

• Yeni kod vermiyor artık.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.