Şimdi Ara

GNCTRKCLL ÜCRETSİZ SMS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: razumihin

5 sms çok.1 sms ten sonr abedeva olsaydı çok iyi olurdu:))Ayrıca bedeva konuşma kampanyalarımı geri sitiyorum

quote:

Yıllar yıllar önceydi.Turkcellden turkcelle 6 kntr/dk konuştuğumuz ve çağrıyla haberleştiğimiz yıllardı:)

yok o kdar da olmaz 1 sms le adamları iflas ettiririz hani şöyle 2-3 sms falan olsa çok güzel olurdu
  • bu kampanya kampusselliler için yanlış anlaşılma olmasın??

konuyu açandan ayrıntılı bilgi bekliyoruz. bu arada nar sms kampanyası yenilendi.
  • 10 kontore bir hafta boyunca tüm türkcellilere 100 sms kampanyası veya 20 kontore 250 sms kampanyası daHA güzel bence. günde 10 kontor harcayacagıma bir haftada harcarım
  • arkadaşlar belirtmiş oldugunuz gibi aynı kampanya kampuscellde var ama kampuscellin kampanyası 31,12,2007 tarihine kadar geçerli ve bu kampanyada sadece kampuscellilerle ücretsiz sms kullanımı oluyo
    gnctrkcll kampanyası 31,09,2007 tarihine kadar gecerli ve tüm gnctrkcll üyeleri ile kullanılabiliyo
  • çok şaşalı bir kampanya değil öyle olmasına rağmen yanlızca 1 ay sürüyor turkcellin bu tutumu nereye kadar devam edecek gerçekten anlamıyorum
  • bi de sadece gencturkcellilere imiş . normal turkcellilere yollarsan kontör kesecekler . gözü aç bu turkcellin
  • çıkmaz inşallah bi şeyler arkasından
  • valla su 10 kontore 100 sms güzel .ben çok memnunum. inşallah ömrü uzun vadeli olur
  • Gençturkcelle geçmedim ben..hep kıllanıyom kesin bi pislik var diye..bu kadar reklam yaptıklarına göre...
  • ya saat 00.00 a kdr gündüz bi oka yaramaz
  • bişi sorcam arkadaşlar ben bu 5,5 ytl ye 500 mesj kampanyasından satın aldım. ancak fatura kesim tarihim 8 eylülmüş ve turkcellden şöyle bir mesaj geldi: aboneliğiniz fatura kesim tarihinizden sonra başlayacaktır ve bu bir mesajla size bildirilecektir dedi. ama bana hiçbir mesaj gelmedi. şimdi şu olabilir mi kampanya 31 ağustosta bittiği için yararlanamıyorum kampanyadan?
  • FATURALILAR DAHİL DEGİLMİŞ BUNA imDATT YA İMDAT! hiç öyle bir ibare yok turkcell sayfasında daha gelmedi fatura hasretle beklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.