BU ADAMI GECEN GÜN SULTAN AHMETTE GÖRDÜM . KEKLIYOLAR SİZİ .
quote:
Orjinalden alıntı: Mithgor
bu adam bizim aldığımız gold ticketlerle zengin oluyo :D
NE KIZI YA SAKALI VAR ADAMIN
quote:
Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR
YA GM GARGAMEL KIZ ZATEEEN ! !! ! ! HATTA 24 YASINDA !
hadi be bu 24 yaşındamı
adamlar aşmış abi rahat koltuklar, arkanda 10 larca kişi ohh GM sin bide Sosun lar fln ,ne guzel yaa ..Bende bi vesikalık gondersem Benide Gm yaparlarmı yaw
<<<<<<<<<<<< bu duvarı GM2in suratı varsayın,harbi tam sübek tipli adam bu nedir ya yalnız server da yanında duruyor hemen ulen ne ram vardır onda beee ah ulen bu caponlarda param şoyle bilgisayarım olsa bırak serverı, rpglerin en kral oyunu yazarım ah ulen para ahhh
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE
Herifin tipe bak ya.Sokakta görsen uyuz olur dalarsın.Ama bu kesin kung fu falan biliyordu.Komaya sokar bizi.
sabah sabah ne güldüm ya
çocuk be bu ah ulan ne para kırıyodur yanındaki pclere bak hepsi bi server ah şu cd-rom u gözüken greece değilmi
Resimdeki birşey dikkatimi çekti galiba bu adam yağ ile besleniyor sanki önunde motor yağı var
heuheuhe harbiden önündeki sarı şey ne ya sabun mu ki
adam kendıne bakıyor parası cok onune almıs sporcu ıcecegını lımonlusundan:)
Manyaq Resimler
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE
Herifin tipe bak ya.Sokakta görsen uyuz olur dalarsın.Ama bu kesin kung fu falan biliyordu.Komaya sokar bizi.
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
NE KIZI YA SAKALI VAR ADAMIN
quote:
Belki sakallı kızdır
Pale lan bu Döverim bunu zaten kılım...Türkiyede osla bu adam harbiden istiklal caddesinden bir geçsin...parlak birde zaten 20 kürt peşine takılmassa adam değilim hacım
arkadaslar odullerı alan oldumu ?
quote:
Orjinalden alıntı: ShupaR
Ödülleri daha vermediler mi?!Harbiden yuh hacım yani ay olcak nerdeyse!Ama olsun Gargameli yakalayıp,dövmek için bir sebeb çıktı hacım Zaten kıl oldum herife...
quote:
Orjinalden alıntı: _Agwe_
quote:
Orjinalden alıntı: ShupaR
Ödülleri daha vermediler mi?!Harbiden yuh hacım yani ay olcak nerdeyse!Ama olsun Gargameli yakalayıp,dövmek için bir sebeb çıktı hacım Zaten kıl oldum herife...
hain gargi cukkaladı ıtemlerı satar parayla
Gargamelin arkasında duran iki Adam
bence o da GM pizza italyan tipi var gibi yada ingliz holigan
quote:
tamam itiraf ediyorum GM[gargamel] benim yaşım da tutuyo 23üm