Şimdi Ara

GNGWC 2008 Türkiye Şampiyonası Video Görüntüleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
11.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke katılsaydım işi bilen kazanirmiş harbiden
    tebrikler yavuz bey ve gamesultana guzel iş cıkardınız gmlik hakkında ne dusunuyorsunuz fena olmaz bence her ulkeye ait gm mevcut hepsi olmasada inş. seneye puanlamayı alırsam ilk 30 geleceğim taraftarlar puanı verirse tabi işten izin alcam seneye cuma dan gellip pazarmı donus yapılcak acaba
    mustafa senide tebrik ederim Gaia CheckMate&DaKiLLa
    ilhan senide unutmam kore kirazları kaçtı soz dinlesen ordaydın inş seneye
  • O değil de turnuvanın videolarını gören kim varsa gelecek seneye baya hırslı hazırlanacağından ve ilk 30 a gireceğinden bahsediyor.

Sanırım ilk turnuvanın görsel şöleni ile amacımıza ulaştık. Gelecek sene daha güzel bir turnuva olacağının garantisini veriyoruz!

Oylama sistemi devam ederse çok daha kolay kontrol edilebilen bir sistem kullanmamız şart.
    SMS gibi mesela...
  • 2 video mu çıkıt koskoca 6 saatlik kasetten!!!! ilginç neyse

güzel olmuş devamını bekleriz.....
  • çok güzel bir organizasyon yaşım büyük olsa bnde katılmak isterdim
  • sms gibi sistem olabilir
  • Sen 1 gün uyuma adamların başlarında dur,
    montaj başında bekle.. güzel bir video ortaya çıkar..
    2 video mu çıktı densin ...:)
    müşteri memnuniyeti yapacaz diye bir ömür geçip gidecek heralde Yüce Allah ım.

quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

2 video mu çıkıt koskoca 6 saatlik kasetten!!!! ilginç neyse

• Turnuva yorumcusu yavuz abi Bizim internet cafeden H3Roinle katılmıs. >Bide Mage charı war olympusta haydut
  • quote:

Orjinalden alıntı: N0f3ar_74

Acaba gerçekten halil karabulut adlı arkadaş kameranın azizliğinemi uğradı yoksa orda başka şeylermi olduHer neyse güzel çalışma ellerinize sağlık

Resimde görüldüğü üzere plaket töreninde başka birşey olmadı :) Aylar önceki tiyatro oyunumdada bu tarz bir kamera azizliği ile karşılaşmıştım kameralar beni pek sevmiyor sanırım :)

Engin kankamla sarılırken ki bölüm videonun en iyi kısımlarından biri olmuş tabi benim görüşüm :)
    Yakın çekimdeyken yemek yeme sahnem var çok güldüm izlerken :)
    Finali saniyelerle kaçırdığım videoda görünüyo ama kardeşim çıktı finale hiç farketmez :)

GNGWC 2008 Türkiye Şampiyonası Video Görüntüleri

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

_rush_ (engin abi) gruptan çıkınca, halil abiyle birbirlerne sarıldığı sahne çok güzeldi. adamlar ölümüne arkadaş yaw heryerde beraberler yok böyle arkadaşlıklar

Sağol İlhan"ım sende ölümüne kardeşimizsin...

Bizim gibi ordaki bir çok yarışmacı ve hatta gamesultan bile üzülmüştür aynı gruba düşmemeze çünkü biz şirket yapmadık iyi olan kazan sın dedik ama aynı gruba düştük 10 puan farkla bitirdik sağlık olsun seneye aynı gruba düşmeyiz inşallah :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GameSultan

O değil de turnuvanın videolarını gören kim varsa gelecek seneye baya hırslı hazırlanacağından ve ilk 30 a gireceğinden bahsediyor.

Sanırım ilk turnuvanın görsel şöleni ile amacımıza ulaştık. Gelecek sene daha güzel bir turnuva olacağının garantisini veriyoruz!

Oylama sistemi devam ederse çok daha kolay kontrol edilebilen bir sistem kullanmamız şart.
    SMS gibi mesela...

Ön eleme şekli her ne olursa olsun gelecek turnuva ön elemesi çok çekişmeli olucak.
    Yanlış anlmayın hava olsun diye söylemiyorum seneye gerçekten funı ve çevresi çok olan finale çıkıcak ve gerçekten çok çekişmeli bi ön eleme oylaması olucak yorumlardan bu çok kolay anlaşılıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

2 video mu çıkıt koskoca 6 saatlik kasetten!!!! ilginç neyse

Mısır, Amerika ,Almanya finallerinde böyle bir şey yok. Hatta Seul deki Büyük Finalinde bu tarz görüntüleri fazla yok. Bence yeterli...
  • anlamadıım bişey var neden hiç avrupa çarı yokk yada bn görmedimm ama mükemmel bi organizasyon
  • Valla super olmus videolar seneye ordaki buildi nasıl kurcam diye degil o ylamada nası oy alcam diye dusunmeye basladım :D seneye cok daha guzel olcagına eminim bu sefer joreye giden kisi ben olucam cinli char actm takılıom skillere bakıom :D seneye eu gelirse bittniz ama yine cinlilerle kapıscaksa bile bu sefe daha tedbirli olup kore biletini alıcam yaw bide benim burak beyle bi konusmam lazım ona nasıl ulasabilirim cvp verirseniz sevinirim.Hersey icin tesekkurler GameSultan
  • Sms olursa bir cep numarasından 1 kere mi gönderilir?yoksa istediğimz kadar mı Ben Popstar alaturka'daki gibi afişler yaptırırım
  • OF AMAN ALLAHIM SÜPER OLMUS BUNA HER YASTAN OYUNCULAR KATILABİLİYORLARMI ACAB =:) 14 YASINBDAYM
  • +18
  • GAMESULTAN

Merhaba herşey iyi güzel ama şu söz verdiğiniz hediyeden nasip alamadı benim yeni chara silk alacam gamesultan bakiyem 0 :=) artık ne kazandıysak alsak diyorum :=)

Birşey daha 3. seçilmiş neye göre seçildi sayıştınız 3. bellimi oldu ( oo piti piti karamela sepeti ) :=)

bunuda merak ettim online destek hattı cvp veremiyor :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DaLToN_ -- 27 Ekim 2008; 4:42:26 >
  • bonuslar ay sonu işleniyor...

3. rush oldu, puan sıralaması belirledi...

quote:

Orjinalden alıntı: _DaLToN_

GAMESULTAN

Merhaba herşey iyi güzel ama şu söz verdiğiniz hediyeden nasip alamadı benim yeni chara silk alacam gamesultan bakiyem 0 :=) artık ne kazandıysak alsak diyorum :=)

Birşey daha 3. seçilmiş neye göre seçildi sayıştınız 3. bellimi oldu ( oo piti piti karamela sepeti ) :=)

bunuda merak ettim online destek hattı cvp veremiyor :=)
  • Puan sıralamasını yayınlarsanız bizde bilgi sahibi olalım ...
  • pek lazım olacağını sanmıyorum :D
    1. de 2. de geliyor..
    heycanlanmasın kimse :D

quote:

Orjinalden alıntı: _DaLToN_

Puan sıralamasını yayınlarsanız bizde bilgi sahibi olalım ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.