Şimdi Ara

GNGWC ödülleri ertelenmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GNGWC ödülleri 9-11 Ekim arasında verilecekmiş resmi sitede yazdığına göre,
    bilginize

• beklıyecez artık zaten ne kaldıkı 9 una
  • Yeter artık kardeşim ödüller verilecekse verilsin, taklamakanı görmek istiyoruz artık
  • Yan çizio bunlar vermicekler silahları ha bide ödül verilemsiyle takla makan arasında ben bir bağlantı kuramadım kurabilen varsa aydınaltsın lütfen beni :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estefan -- 29 Eylül 2006; 15:04:27 >

• werirler yafs
  • zuhaeuhae ben de kuramadım :D

este kas beni biraz yaf gold boşa gidio :P

quote:

Orjinalden alıntı: estefan

Yan çizio bunlar vermicekler silahları ha bide ödül verilemsiyle takla makan arasında ben bir bağlantı kuramadım kurabilen varsa aydınaltsın lütfen beni :D

• Baktılar Kazananlar Türk dediler Salla :D 3 gündür merakla bekliyordum bende ne çıkacak diye .Bu gidişle civciv çıkacak galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: estefan

Yan çizio bunlar vermicekler silahları ha bide ödül verilemsiyle takla makan arasında ben bir bağlantı kuramadım kurabilen varsa aydınaltsın lütfen beni :D

öyle bi konusuosun ki sanki silahları para ödeyip de vericekler adamlara ,

• hehe dün adamlar store önünde saatlerce beklediler. firstkiller ve mrrainle konuştum devamlı naı sövüyolar :) este sen sövmediydin dimi yok sen yapmazsın ii çocuksun sen :) amcaaa este seni kassın sende beni kas :)
  • ahaha peki :D
  • :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: angors

arkadaşlar çok sinirlendim yasmaq istiyom siz aldırmayın devam hay ben varya ya a..q off şerefliler sizi of offfff ne yapacam ben kafayı yedim oneydi a..q ya offf ben nasıl sölerim şimdi pat diye utanırım yawwwwww offf offf

okula bi kıs geldi 1 hafta önce off diyorumm resmen şahaser ösene besene yaratılmış a..qq ne yapacam ben yaw çok gosel melek gibi a.qq offf direk gel pompaya mı desem acaba yoqsa romantik bi şekilde benimle çıkarmısın yada arkadaş olalımmı off offf
    e oha...
  • quote:

Orjinalden alıntı: raytracer

hehe dün adamlar store önünde saatlerce beklediler. firstkiller ve mrrainle konuştum devamlı naı sövüyolar :) este sen sövmediydin dimi yok sen yapmazsın ii çocuksun sen :) amcaaa este seni kassın sende beni kas :)

hadi lan senin kasılcak yerin mi kalmış adam noob du simdi 64 olmus :D:D:D ben, kas dedigin zamanları necabuk unuttun :D:D.aga saka maka deli manyak kasıosun,bi tek benim charı kasmadın
  • SON ALDIGIM KAYNAKLARA DAYNARAK SÖLÜYORUM ÖDÜLLERİ CIKMAZ AYIN CARSAMBASINDA VERICEKLER
  • bakalım bugün verceklermi :D heyecan dorukta :))
  • Valla itemler verilecek ama, benim içime felaket korku düştü. Çünkü genelde oyundan çıkarken depodan uzak bir yerde bırakırım adamımı, eski verileceği tarihte oyuna girdiğimde adam bıraktığım yerde değilde depoya yakın biryerdeydi. Anladımki birisi girmiş, bakmışki silah yok, uyandırmayım diye birşey almadan çıkmış. Asıl anlamadığım bot kullanmıyorum, nasıl buldular 12 haneli şifreyi... Birde kaspersky kullanan arkadaşlar, oyun arada bir gamehack hatası vererek kapanıyor. Arkaplanda kaspersky haricinde hiçbir program çalışmıyor ama gamehack tespit edildi diyerek oyundan atıyor. Sizde de oluyor mu bu? Yoksa birileri beni hacklemeye mi çalışıyor? Yada ben fazla komplo teorisi üretir mi oldum?? Hergün şifre değiştirmekten fenalık geldi artık.

Keşke karışık değilde, karakterin kullandığı silahın aynısını verselerdi ve trade edilmeyen item olsaydı... En azından çalınma korkusunu atardık üstümüzden. 9-11 arasında verilmesine de bir yönden sevindim. ShupaR 8th degree ye geçip SOM alabilir, bende 65 lvl ım, ayın 9 una kadar 68 zor ama 67 rahat olurum sanırım.

Herkese iyi oyunlar...

• 70 olmak zor benım ıcın suan 65 %60 ım 5 gapla sp farmdayım 8th sos sılahı oalna 8 th som verılecektı bızde 8 th duz var sos 8 th gelır
  • bence silahları alır almaz yeni bi char açıp ona koyun :)) ortalık bi durulsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.