http://www.silkroadturk.com/showthread.php?t=3173&page=3 buradan takip edebilirsiniz resimleri. Şuan sitemiz içerisine bir albüm çalışması yapıyoruz. Resimler hakikaten çok güzel çıkmış :)
Resimler gelmeye devam ediyor... Ben hala lanetli 5 numaralı pc deki psikopata bağlamış karelerimi merakla bekliyorum :) RESİMLER...
Okul nedeniyle takip edemedim yarışmayı hiç. Bilen biri kim kazandı kim kaybetti vs. anlatabilir mi ?
Ben birşey sorabilirmiyim.Bu yarışmaya benim katılma oranım %0.01 falan.Yani 90 lwl çarım olsa gelirimde 90 olamayacağım için.Neyse ben geliyim sorulara: 1_Bu turnuva her sene düzenli olarak uygulancakmı? 2_Seneye böyle bir turnuva olursak izlemeye gelebilirmiyiz? 3_Videolar ne zaman elimizde olacak Teşekkürler
quote:Orjinalden alıntı: N0f3ar_74 Ben birşey sorabilirmiyim.Bu yarışmaya benim katılma oranım %0.01 falan.Yani 90 lwl çarım olsa gelirimde 90 olamayacağım için.Neyse ben geliyim sorulara: 1_Bu turnuva her sene düzenli olarak uygulancakmı? 2_Seneye böyle bir turnuva olursak izlemeye gelebilirmiyiz? 3_Videolar ne zaman elimizde olacak Teşekkürler 1-Evet bir aksilik olmazsa tekrarlanıcak her sene 2-Evet gelebilrisniz uygun şartlar olursa 3-Pazartesi.