Bu nedir ya böyle,empati adlı kitap'ta okudum,fantezi ürünümü diye araştırdım,gerçekmiş..ne sapık bir inanç bu böyle http://tr.wikipedia.org/wiki/Gnostisizm
quote:Orjinalden alıntı: Scorpion_tr Ben Bi Sapıklık Göremedim. Yoksa Ben Körmüyüm Aman Tanrım haklısın kendi şeysinin fotosunu çekip foruma uplamak istiyen adamdan,beklenmedik bir davranış değil bu aman tanrım yoksa sen !!! ????? Gayonazti üyesimisin ??? hellyeaa nasıl düşünmedim
quote:Orjinalden alıntı: Her An quote:Orjinalden alıntı: Scorpion_tr Ben Bi Sapıklık Göremedim. Yoksa Ben Körmüyüm Aman Tanrım haklısın kendi şeysinin fotosunu çekip foruma uplamak istiyen adamdan,beklenmedik bir davranış değil bu aman tanrım yoksa sen !!! ????? Gayonazti üyesimisin ??? hellyeaa nasıl düşünmedim La Olm Sen Heryerde Nie Karşıma Çıkıyosun Kafalısın Kabul Et Bunu
quote:Orjinalden alıntı: Scorpion_tr quote:Orjinalden alıntı: Her An quote:Orjinalden alıntı: Scorpion_tr Ben Bi Sapıklık Göremedim. Yoksa Ben Körmüyüm Aman Tanrım haklısın kendi şeysinin fotosunu çekip foruma uplamak istiyen adamdan,beklenmedik bir davranış değil bu aman tanrım yoksa sen !!! ????? Gayonazti üyesimisin ??? hellyeaa nasıl düşünmedim La Olm Sen Heryerde Nie Karşıma Çıkıyosun Kafalısın Kabul Et Bunu sen edersen bende ederim,2mizde öyle olmuş oluruz..havamız olur millet bizi görünce bunlar şu yourock.gif kafalı gençler derler