Şimdi Ara

Go daddy domain alımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar go daddy dej domain almak istiyorum çok ucuz fiyatlara ilk yıl alabiliyoruz fakat ben alan adımı uzatmak istersem çok fazla fiyat veriyorlarmis go daddy firması ile çalışanlar bilgi verebilirler mi ?
    Bir de ben alastyr firmasın dan reseller hosting alicam daha önce bu formayla çalışan oldu mu ?
    Ben daha önce isim tescil ile çalışmıştım alan adı bakımından iyi fakat barındırma bakımından memnun kalmadim birde güzel net ile çalıştım barındırma bakımından iyi bir firma hiç sıkıntı cekmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Godaddy firmasıyla hiç çalışmadım ama dünyanın en büyük domain firması diyebiliriz.

İlk yıl 2 lira gibi ucuz bir fiyata alıyorsunuz ama dediğiniz gibi ileride yenileme zamanı geldiğinde yüksek fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.

Alastyr kaliteli ve güvenilir bir firmadır sizi üzeceğini sanmam dediğiniz gibi GüzelHosting'de cidden kaliteli bir firmadır.

• Peki şöyle bir şey yapsam go daddy den bir domain alıp domain taşısam yine aynı ücrete mi gelir ki ?

• Merhaba,
    Ben de geçen yıl nisan ayında domain almıştım. Bunun süresi doldu. Şimdi aynı domaini başka bir satıcıdan almak istiyorum ama alamıyorum. Çünkü site hala godaddy üzerinde görünüyor. Ama godaddy'den siteyi yine aynı ücrete alabiliyorum.
    Sorum şu, godaddy bu domain ismini ne zaman salıverir ? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
    Dediğim gibi başka bir siteden satın almak istiyorum.
    Selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.