Hepsiburada da gördüm GO GLOBAL markası nasıl bir markadır? hangi ülkede üretiliyor? Teknik servisi varmıdır? Sizce Özellikleri nasıldır? BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM!!!! İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!
Marka GO Global Opportunities Model No 9005L12 Panel Boyutu 19inch A Kalite Pixel Boyutu 0.294mm Yüzey Anti Glary Aktif Alan (mm2) 376.320×301.056(mm2) H-Frekans 30K~81KHz V-Frekans 55~75Hz Maksimum Çözünürlük 1280*1024@75Hz En iyi Çözünürlük 1280*1024@60Hz Maksimum Parlaklık(cd/m2) 250 Maksimum Kontrast 700:1 Tepki süresi 8ms Görüş açısı Yatay:170o Dikey:170o Güç Tüketimi (Çalışırken) <45W Güç Tüketimi (Beklemede) <5W Güç Tüketimi (kapalıyken) <3W Hoparlör gücü 3W+3W Güç Kaynağı AC100~240V 60/50Hz,1.5A; 12VDC,4.2A Giriş direnci Video 0.7Vp-p/75 Ohms Kontrol Modu OSD ve tuşlar Renk 16.7M Video arayüzü VGA Diğer arayüzler Ses (Standart), DVI (Opsiyonel) Çalışma Isı aralığı 5~40? Çalışma Nem aralığı 10%~85% Depolama Isı aralığı -20~55? Depolama Nem aralığı 5%~95% Ürünün boyutları(mm3) 435*190*440 Paketleme boyutları(mm3) 510*240*495 Ağırlık 6.0kg Paketli Ağırlık 8.5kg
bugune kadar hıc duymadıgım bır urun hıc bır testte yada ıncelemede duymadım servıs ve garantı agı da nasıldır bılemıyorum ama bu bılgıler ısıgında uzak durulası bı monıtormus ızlenımı dogdu bende
Bende aynı kanıdayım fakat monitörü daha önce carrefourda da görmüştüm. görüntü kalitesi mükemmeldi. ölü piksel garantiside var. acaba dedim.
Samsung panel kullanıyor diye duydum.
Acıkcası pc ve bilesenleri konusunda maceraya atılmak bana hep ters gelmıstır. Sonuc olarak fıyatını bılemıyorum ama emınım ustune bıraz daha ekleyıp gerekırse bıraz daha bekleyerek aklınızın takılmayacagı bısye alabılırsınız.
Dogrusu 19" almaya nıyetlı olsam su ara samsung 940bw almayı dusunurdum.
quote:
Orjinalden alıntı: desdinova
Samsung panel kullanıyor diye duydum.
bilgi için teşekkürler..
Bir arkadaşım almış şimdilik gayet memnunmuş...!
Ayrıca üretim yerinide merak ediyorum. bilen varsa? Bir de fransada bu markanın bayagı tutulan bir marka olduğunu söylediler. Gerçi bu fransızlara da pek güven olmaz ama neyse
çinde üretildiğini görmüştümdün internette dün akşam. ben de çok merak ediyorum. fiyatı oldkça cazip. Alsam mı acaba.. ilk LCD monitorum olacak.
siparişi verdim. olumsuz birşeyle karşılaşırsam buraya uyarı mesajı yazacağım.
Bu sabah geldi. İş yoğunluğundan fazla kurcalayamadım. Parlaklık iyi kontrast çok iyi. Düğmeleri güzel. Basarken dandik hissi vermiyor. Tek beğenmediğim yanı Plastik çerçevesi çok kaliteliymiş gibi görünmüyor yakından ve yandan bakınca. Sağlam olduğu izlenimini vermedi bana. Buna rağmen Önden arkadan görüntüsü çok şık. Ghosting kesinlikle yok. Gayet hızlı. Oyunla değil ama film seyrettim birkaç tane .. hızlı sahneler gayet güzel. ghosting yok. Görüş açıları da gayet iyi geldi bana.
NOT: Ekran kartımın 1440x900 desteği olmadığından bu izlenimlerim 1024x768 için geçerli. Eski bir kaç laptop haricinde LCD ekranlarla haşırneşirliğim olmadığı için çok sağlıklı yorumlar yapamamış olabilirim. Akşam evde de bakacağım. Burada yazdığımdan farklı bir izlenim edinirsem tekrar yazacağım.
Genel olarak çok beğendim.
tekrardan yorumlarını bekliyoruz hocam
hayırlı olsun hocam ne dıyelım ınsallah dahada memnun kalırsın
benimde dikkatimi çekti özellikleri güzel 2yıl öp garantisi çok iyi fakat marka hakkında bilgi bulamadım hepsiburada ya şöyle bir soru sordum: go global marka ürünlerin türkiyede servisi varmý?nonitörlerde 2 yýl ölü piksel garantisi veriyorsunuz arızalandığı zaman size mi göndereceğim? şöyle bir cevap geldi:Ürünlerin arıza göstermesi durumunda tarafımıza gönderebilirsiniz. Ürünlerin Türkiye' de servisi mevcuttur. kısa ve öz bir açıklama yapmışlar.İthalatçısı kimdir servis noktaları neresidir onada bakmak lazım tabi
Neyseki evdeki ekrna kartı biraz eski de olsa 1440x900 destekliyormuş. VGA kablosunu iş yeirnde unuttuğumdan dün deneyemedim. Evde 1440x900 de Eizo test programıyla test ettim. Parlaklık kontrast görüş açısı ve ghosting performansı çok iyi.
Ghosting performansı iyi derken ghostingden benim anladığım hareketli nesnelerin arkasında iz bırakması. Kesinlikle böyle birşey yok. Ancak sanırım ekran kartımın yavaşlığından kaynaklı (GForge2 MX400 32MB) Eizo programının ilgili testinde hızlı giden kareler pır pır yapıyor. Bana ekran kartım yeterince hızlı çizemediği için öyle pır pır yapıyor gibi geldi. Yoksa karelerin arkasından gelen ve yavaşça kaybolan kuyruklu yıldız gibi bir etki yok. TV ve DivX seyrederken de süper. Arkadan gelen bir iz yok. Araba yarışı ve shoot'em all tarzı oyunlarda da ghosting göremedim. Maç henüz seyretmedim ama hiç sorun olacağını sanmıyorum.
İyiki de almışım :) Şiddetle tavsiye ediyorum.
ben de bugün duydum kadıköyde gezinirken. inca arıyodum, inca yok canon var dedi o da ne ola ki dedim. go global i gösterdi. distribütörü canon, canon kefili yani dedi. ama dvi cıkışı yokmuş.
güvenilir markalar varken..arada da çok fiyat yokken ..yaklaşmayın bile böyle ürünlere arkadaşlar...aman dikkat
Bende aldım sonunda şimdilik çok memnunum "barmagan" arkadaşa katılıyorum uyguladığım testlerden geçmeyi başardı bende TAVSİYE EDİYORUM...
Arkadaslar monitörün DVI girişi mevcut (hepsiburada.com) . Ekran kartımda olmadığından deneyemedim. Garanti ve ithalatçısına gelince: HESMAK ithal etmiş. 2 yıl garanti veriyorlar. Çalışmasını bildiğim bir firma değil ama ismini duyuyorum arasıra. Ben bile duyduğuma göre kesin ünlü bir firmadır. (umarım bu ün olumlu bir ündür). Hepsiburadadan aldığım için fazla dert etmiyorum. Bu güne kadar 20 civarı alışveriş yaptım buradan, ve en ufak bir problemle karşılaşmadım. Karşılaştığını söyleyenleri duyuyorum bazen, ama müdavimleri kaybetmemek için özel ilgi gösteriyor da olabilirler ;)
Biraz reklam kokusu geldiyse kusura bakmayın, tecrübelerimi paylaşma konusundaki samimiyetime güvenebilirsiniz.
Sikayetimvar.com 'un varlığı da içimi baya bir rahatlatıyor öte yandan. Adamlar şikayetlerle çok ciddi ilgileniyorlar ve çözüme ulaşana kadar peşini bırakmıyorlar. Sizin başınız ağrıyacağına satıcı firmanın başını onlar ağrıtıyor.
İşte böyle. Bence hiç düşünmeden alın monitörü. Olmadı kargoyu teslim alışınızdan 15 gün içinde iade edersiniz. (Her ne kadar hepsiburada sadece 7 gün içinde iade edebileceğinizi söylüyorsa da kanunen 15 gün). Daha önce bir fotoğraf makinası iade ettim onda da sorun yaşamadım.
Reklamları izlediniz :) BiTTi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme