Öncelikle merhaba arkadaşlar, Başlıkta da belirttiğim gibi takımımıza her pazar günü düzenlenen GO4LOL turnuvası için iyi bir AD carry ve alternatif olarak jungler arıyoruz.Başvuru yapacak arkadaşların seviyeli olması,skype kullanması ve belli bir eloya sahip olması gerekmektedir.Başvuru yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanmanız yeterlidir.
İsim: Oyun içi isim: ELO(3v3 team-5v5 solo-5v5 team olarak belirtiniz): Yaş:
İsim: Ertuğrul Çetin Oyun içi isim: ztAo ELO(3v3 team-5v5 solo-5v5 team olarak belirtiniz): 1250 (ELO HELL) Yaş:17
Elo hell'e düşmemin nedeni noob&troll'ler. Lasthit ve takım oyunuyla ilgili hiç bi sıkıntım olmadığına inanıyorum. Replay alamıyorum pc sıkıntılı biraz. Custom game kurar izlersin istiyosan. Mesaj falan ata bilirsin. Bu arada AD Carry.
İsim: Emray Kurt Oyun içi isim: RobinHood355 ELO 5v5 SOLO : 1510 YAŞ : 15
AD CARRY:(Vayne - Ezreal - Kogmaw - Ashe )
İsim:Ahmet Barutoğlu Oyun içi isim:ReodtA 5v5 SOLO Elo :1918(ELO HEAVEN) 3v3 Solo Elo: -unknown- Yaş:14
Ad Carry:(Annie, Ashe, Brand, Heimerdinger, Lulu,Fiddlesticks)
Bu arada yazmayı unuttum,başvuru yapacak arkadaşların EU WEST'de olması gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Massive34
Öncelikle merhaba arkadaşlar, Başlıkta da belirttiğim gibi takımımıza her pazar günü düzenlenen GO4LOL turnuvası için iyi bir AD carry ve alternatif olarak jungler arıyoruz.Başvuru yapacak arkadaşların seviyeli olması,skype kullanması ve belli bir eloya sahip olması gerekmektedir.Başvuru yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanmanız yeterlidir.
İsim: Oyun içi isim: ELO(3v3 team-5v5 solo-5v5 team olarak belirtiniz): Yaş:
LossForce 5V5 1250 19
yaşlarınızı ulu orta yerde vermeyin alay konusu olursunuz