Şimdi Ara

Goal 3'de Özel Hareketler [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Goal 3'ü hatırlıyor musunuz bilmiyorum ataride oynadığım en güzel oyunlardan bir tanesidir. Telefona attım orada oynuyorum şimdilerde ama şu özel hareketleri nasıl yapıyorduk unuttum bir türlü yapamadım. Hatırlayan var mı?

Oyun böyle bir şey.
    Özel hareketlerde aşağıda. Top vuruşu her takımın kendine özgü mesela aşşağıda muzlu var bitane. Yıldız vuruşu genel ama her takım vurabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 6 Haziran 2012; 15:19:54 >

• Vay be ortaokuldayken arkadaşlarla toplanıp paso oynardık
    yukarı tuşu ile A ve B tuşlarına beraber basıp ardından hemen B tuşuna basarsan özel kafa, sol yön tuşuna ile A ve B tuşlarına aynı anda basıp sonra hemen B tuşuna basarsan roveşeta, hiçbir yön tuşuna dokunmadan A ve B tuşlarına birlikte basıp ardından hemen B tuşuna basarsanda özel şut (muz şutu gibi) çekiyor diye hatırlıyorum yanlışta olabilir 16 sene falan öncesinden bahsediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

Vay be ortaokuldayken arkadaşlarla toplanıp paso oynardık
    yukarı tuşu ile A ve B tuşlarına beraber basıp ardından hemen B tuşuna basarsan özel kafa, sol yön tuşuna ile A ve B tuşlarına aynı anda basıp sonra hemen B tuşuna basarsan roveşeta, hiçbir yön tuşuna dokunmadan A ve B tuşlarına birlikte basıp ardından hemen B tuşuna basarsanda özel şut (muz şutu gibi) çekiyor diye hatırlıyorum yanlışta olabilir 16 sene falan öncesinden bahsediyoruz

Hocam teşekkürler ilginiz için . O zamanlar bu oyunlardan aldığım zevki hiç bir oyundan alamadım ne yazık ki ilk heyacan çok başka . Yanıt geldiğine çok sevindim ama bu kombinasyonları telefonda yapamayacak olmama da çok üzüldüm A ve B ye aynanda basınca topu havaya atıyor B ye basarsam da kafa atmaya çalışıyor özel vuruş yapmadı. Gerçi oyuna giriş yerinde denedim maç ile fark eder mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Hocam teşekkürler ilginiz için . O zamanlar bu oyunlardan aldığım zevki hiç bir oyundan alamadım ne yazık ki ilk heyacan çok başka . Yanıt geldiğine çok sevindim ama bu kombinasyonları telefonda yapamayacak olmama da çok üzüldüm A ve B ye aynanda basınca topu havaya atıyor B ye basarsam da kafa atmaya çalışıyor özel vuruş yapmadı. Gerçi oyuna giriş yerinde denedim maç ile fark eder mi bilmiyorum.

Belki ben yanlış biliyorum diyeceğimde çocukken beraber oynadığım hala hergün görüştüğüm arkadaşımıda aradım oda aynı şekilde söyledi belki oyunun içinde çalışır komutlar, emulatörle alakalı bir sorun olabilir mi diyeceğim ama o da çok olası gözükmüyor

• Yürürken yada beklerken A ve B tuşuna aynı anda basarsan topu havaya atar, bu durumda tekrar tekrar basıp adamı zıplatman gerekir.
    Koşarken A ve B tuşuna aynı anda basarsan adam topla birlikte havaya zıplar.

Zıpladıktan sonra B ye basarak özel vuruşu yapar, ayrıca B ye basmadan önce yön tuşları ile farklı özel vuruşlar yapılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Belki ben yanlış biliyorum diyeceğimde çocukken beraber oynadığım hala hergün görüştüğüm arkadaşımıda aradım oda aynı şekilde söyledi belki oyunun içinde çalışır komutlar, emulatörle alakalı bir sorun olabilir mi diyeceğim ama o da çok olası gözükmüyor

Doğrudur hocam o zaman ben biraz daha denerim teşekkürler tekrardan

• siyah beyaz gameboyumda var idi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur hocam o zaman ben biraz daha denerim teşekkürler tekrardan

Rica ederim dostum.

• vuruş hassasiyeti zayıf
    grafikler m.ö den kalma
    optimizasyon sorunsuz hesap makinasında bile oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

vuruş hassasiyeti zayıf
    grafikler m.ö den kalma

Dostum sen kendinde misin? Oyunun zaten kendisi 'milattan önce'den kalma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

vuruş hassasiyeti zayıf
    grafikler m.ö den kalma

Dostum sen kendinde misin? Oyunun zaten kendisi 'milattan önce'den kalma.

makara yapıyorum çoğu eski oyun şimdikilerden daha fazla zevk veriyor.
  • hocam bu oyunun 480x800 jari varsa pm alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonunun en az 3 parmağını aynı anda algılaması gerekiyor kullandın emulatörde aynı şekilde çoklu dokunmatik desteklemesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam oyunu hangi telefonda oynuyorsun? androide uygun emu varsa ben de indireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitoScaletta

hocam oyunu hangi telefonda oynuyorsun? androide uygun emu varsa ben de indireyim

İdeos x5 cihazında oynuyorum. Nesoid şeklinde markette falan aratırsanız bulursunuz. O programı kullanıyorum memnun kaldım kişiselleştirmek de mümkün. İlk mesajda saydam tuşlar gözüken resimleri kendim çektim.

quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

hocam bu oyunun 480x800 jari varsa pm alabilirmiyim

Hocam jarı bulunur mu bilmiyorum. Telefonunuz için nes emulatörü bulursanız onunla birlikte .nes formatındaki oyunu indirdip çalıştırmanız mümkün. Çözünürlük emülatörü ilgilendiriyordur muhtemelen. Ben android'de oynuyorum şuanda 480x800 ile ama zamanında nokia 3230'da bile oynardım ekran küçüktü ve takıldığını da hatırlamıyorum. Pm atmadım buradan cevap verdim belki başka arkadaş görür işine yarar diye mazur görürsünüz umarım.

quote:

Orijinalden alıntı: ismail_5110

telefonunun en az 3 parmağını aynı anda algılaması gerekiyor kullandın emulatörde aynı şekilde çoklu dokunmatik desteklemesi lazım

Evet 2 parmak algılıyor ama 3 algılamıyor sanırsam bendeki.

Bir de şöyle bir şey buldum flash tabanlı bilgisayarda oynamak isteyenler yararlanabilir. Hatta internet üzerinden arkadaşınızla bile oynayabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 7 Haziran 2012; 0:12:17 >

• süper benim telefon da x5 teşekkürler

imzanızı yeni görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitoScaletta -- 6 Haziran 2012; 23:49:39 >
  • Şey sorcaktım hort olcak biraz ama:D bu oyunda böyle özel tekme atan vardı tayland usülü, 2 numaraları 9 numaralı 6 ve 7 numaralı oyuncular yapıyordu nasıl yapabiliyoruz o vuruşu. Adama dizleriyle giriyordu :D

3 numarada meksikalı tarzda dönerek giriyordu. Bu özel şeyleri yapabilen varmıydı özellikle 9 numaranın yaptığı özel vuruşu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.