Şimdi Ara

GOALUNİTED 2012 TAKIMIMI SATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • emek verdigim takimimi işlerimden dolayı satıyorum takım değeri yaklaşık 100Milyondan fazla 6 ligde 2. sırada banka borcu yoktur 1 tane 23 yaşında oyuncum var diğerlerinin hepsi genç
    çalışan maaşları gayet iyidir 32000bin stat kapasiteli ilgilenen özelden tekliflerini ve msn lerini bıraksin Takım adı **GeneraL** diye aratırsaniz detaylarına bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttrapper -- 21 Mayıs 2012; 11:25:33 >

• Bi onlinesokker.org değil
  • Oynasaydım değerlendirirdim
  • güncellendi ilan
  • Hayırlı satışlar
  • goalunited 2013 hesabımı ilgilenemeyeceğimden satıyorum arkadaşlar, 3. sezonumu 16 puan farkla (namalup 1 beraberlik) lider bitirdim gol krallığınında ilk iki sırayı aldım. 46. seviye, 35 takım gücü, 3. seviye stadyum, 35000 kişilik sarı renk trübün, renk değiştirilebilir. Lig:6, fiyat 100 tl civarı düşünüyorum. ilgilenen pm atsın, oyun içi resimleri email ile atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanyaz -- 20 Aralık 2012; 17:48:57 >
  • Hayırlı Satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Fifa 21 Origin
    4 yıl önce açıldı
    Satılık 2.Lig MANAGERZONE HESABI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tşk. ilgilenen olurmu acaba doğru yerdemiyim..
  • iyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespectMyAuthority -- 18 Aralık 2012; 17:07:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.