Şimdi Ara

Goalunited Global 'Tribalizm FC' Satılık takım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Fatih.. Tribalizm FC takımının menajeri.. Yaklaşık 1.5 sene oynadığım ve çok emek harcadığım takımımı yoğun işlerim dolayısı ile satmak istiyorum. Takımdan bahsedeyim ben size detaylıca;

Tribalizm FC takımı oyunun ilk açıldığı gün olan 29.09.2010 tarihinde açılmış olan ilk takımlardan birisidir ve sezona 1. lig konumunda başlamıştır. 1. ligde 3 sezon, 2. ligde 2 sezon son olarak da 3. sezonda 2. sezonunu geçirecektir. Takım şuan 3.1 ligde oynamaktadır, revizyon dolasıyı ile 3. lige bilerek düşürdüğüm takımım ile oyuncu yetiştirip sattım bir müddet gelir-gider döngüsünü dengelemek için ve şuan için takım tesisleri 4. seviye yapılara sahiptir tüm gelir-giderleri karşılamaktadır. Diğer özelliklerinden bahsedeyim.

• 50 LeveL
    • 365 (1 YIL) Premium vardır
    • 15 adet işe yarar kart bulunmaktadır
    • Stad 4. seviyededir.
    • Çalışanlar 70+ dır

Kısacası takım 1-2 takviye ile 1. ligi tekrar görebilir sağlam bir takımdır. Gelir düzeyi çok olduğu için her hafta iç saha maçlarında min 1.5m para kazanmaktadır. Çalışanlar yüksek olduğu için oyuncu tekrar iyi bir şekilde yetiştirilebilir. Paf değerleri iyi durumdadır.

İlgilenenler;

fatih@fatihkibar.com | MSN adresini ekledikleri takdirde iletişime geçilecektir.
    Telefon: 0539 449 11 44

Ayrıca güven açısından probleminiz olmasın beni Global forum’da Tribalizm FC | Fatih diye sorarsanız bir çok kişi anlatacaktır beni size..

Son olarak forumda Antrenman Programı, Taktik ve Stratejik Bilgileri konusu kurucusundan ve oldukça ilgi ve hit gören bir konu oldu bir çok kişiye rehberlik yaptım ve saygısını, takdirini kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tribalizmo -- 27 Ekim 2011; 22:32:18 >

• güzel hesapta şimdi hiç istemezsen 500 kağıttan aşşa istemezsin...
  • Merhaba, takım harcanan masrafları toplam da 750 tl'dir ben 650 olarak satmayı düşünüyorum pazarlık payı vardır. İlginize teşekkür ederim.

iletişim için fatih@fatihkibar.com ya da 7/24 saat 0539 449 11 44
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.