Şimdi Ara

######Goalunited oynayanlar buraya#######

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda GOALUNITED (www.goalunited.org ) oynayan arkadaşlar kimler? Hazırlık maçları falan yapalım. Yeterli kişi varsa ayrı bölüm açılmasını isteyeceğim

Goalunited yeni jenerasyon diye iddia edebilecegimiz Online Futbol Menejerlik oyunudur. "look&feel" konusunda bircok ödüle layık görülmüs bu oyunun kalitesi birçok PC ve konsül oyunuyla yarısabilir, hatta çok daha zahmetsiz ve uygun şekilde!

Sen de bize katıl ve ön koşulsuz ücretsiz oyunumuzun bir parçası ol:

Erken gelen masaya erken oturur! . Başvurduktan ve kulüp başvuru formunu doldurup bize gönderdikten sonra kısa süre içinde menejer lisansına kavuşabilirsin. Kulübün bundan sonraki aşamada bir lig içine dahil edilecektir. Lig katılımlarını belirlerken sadece başvuruların yapılış sırasına yani zamanlarına bakılır. Kulüpler icin belirlenen yerler en iyi ligten en kötüsüne doğru dağıtılır.

Ne kadar erken başvurursan, o kadar iyi bir lige katılırsın! Ondan sonrası tamamen sana kalmış, iyi bir menejer olabilmek icin eminiz ki tüm birikime sahipsin! Bundan sonraki en önemli amacın kulübüne sportif başarılar getirip, takımını en üst seviyedeki liglere kadar çıkarmak olmalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 20 Nisan 2008; 8:59:39 >

• Yok mu oynayan?
  • Bu oyunda Manager Zone'dakı gıbı mı yoksa lıg macları hergun mu yapılıor?
  • ben oynuom of ya düştüm hem de 6 puanla 9.olarak
  • Hayır normal lig gibi. Hafta da 1 maç. Hafta arası hazırlık maçları yapabiliyorsunuz. Kupalara katılabiliyorsunuz. Klüp çalışanlarını kendiniz seçiyorsunuz. Antrenör, mali danışman, halkla ilişkiler uzmanı, paf takım antrenörü vs vs. Normal lig sistemi var. Bence çok zevkli bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirufukbjk

ben oynuom of ya düştüm hem de 6 puanla 9.olarak

İki yıldır oynuyorum ve 13.418 liginden 10.(hatırlamıyorum)yükseldim
  • isteyenlere güzel logo veya imza yapabilirim GOALUNITED için. Ama 10 gün sonra falan müsait olurum. Örnekler:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM KO OYNAYAN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2008 sezonu başladı. Üye olmak isteyenler gecikmesin.
  • Ben oynuyorum su an 2.2 ligindeyim kulubun adi Black Tiger FC

• 5.lig deyim bu sezon ilk maçı 3-1 kaybettik
    takım:BjK FooTBaLL CLuB
  • quote:

Orjinalden alıntı: Versalid

Ben oynuyorum su an 2.2 ligindeyim kulubun adi Black Tiger FC

Versalit sen baya önce başladın herhalde oyuna?
  • ben hem ingilterede hemde türkiyede oynuyorum 2 takımım var bi unutkanlık yüzünden türkiyedeki lig 1. liğimi kaptırdım ama geri alırım yakında.ingilterede şuana kadar tek gol yedim 1. yim. :) daha yeni başladım ama çözdüm sayılır oyunu.
  • üye oldum grafikler güzel gibi ama çok karışık çözücez bakalım
  • 7. 588 ligindeyim 1. sıradayım 5. sezonum olsa gerek bu gruba katılmak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy2

ben hem ingilterede hemde türkiyede oynuyorum 2 takımım var bi unutkanlık yüzünden türkiyedeki lig 1. liğimi kaptırdım ama geri alırım yakında.ingilterede şuana kadar tek gol yedim 1. yim. :) daha yeni başladım ama çözdüm sayılır oyunu.

multi olduğun anlaşılırsa yanarsın bitersin ama bende multiyim bilmiodum:D:D
  • Eskiden oynardım hesap silinmiş yeni açtım. :D
  • yeni takım açtım eskı takımıma bı ara ara verdıgım ıcın cuvalladı
    2 sini de oynuyorum
    yeni takım 14. ligde adı Undeba
    dostluk macı yapabılırız
    teklıf atarken belırtırsenız dh denım dıye seve seve kabul ederım :)
  • menejer adım:enesged
    takımım:Çatalca Anadolu Lisesi hazırlık maçı tekliflerinizi bekliyorum arkdaşlar
  • Menajer adım : dhdogpro
    Takım : Forever All Star
  • Menejer adı: Moon_Star61
    Takım adı : Moon Star
    Şu an 7. Lig 175. grupta liderim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon_Star61 -- 28 Ağustos 2009; 21:18:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.