Öncelikle merhaba,ben 17 yaşında bir erkeğim.kilom hazirana kadar 82-83 idi ama şu an spor yapıyorum ve kilom 77-78 arası gidip geliyor.Başta göbek olmak üzere kalça,basen ve göğüs bölgelerimde yağlanma var (göğüs çok önemli değil ama göbeğim benim için çok sıkıntı yaratıyor.) özellikle futbol gibi sporlar yaparken çok çabuk yorulup gücüm bitiyor koşasım gelmiyor.bacaklarımın ve kalçamın yağlı oluşu beni yavaşlatıyor.kilom çok değil ama bu bölgelerim yağlı olduğundan hayat kalitem düşüyor.beslenmeme 2-3 aydır dikkat ediyorum sağlıksız ve şekerli şeyleri %99 azalttım.ameliyatsız,herhangi bir operasyon olmadan nasıl bölgesel zayıflayabilirim böyle bir şey var mı varsa hangi hareketleri yapmam yağ yakımını hızlandırır.Okul başlayana kadar en azından bu bölgelerim biraz küçülüp sıkılaşırsa çok iyi olur.Varsa bildiğiniz yöntemler(dediğim gibi ameliyat,cerrahi işlem,liposuction vb şeyler hariç) anlatırsanız minnettar kalırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme