Şimdi Ara

Göcek resimleri, Göcek koyları ve mavi yolculuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ortaca gibi bir yerde konaklamak. ya da köyceğiz de olabilir. Bunun sebebi dalyan göcek fethiye gibi yerlerde pansiyon oteller sezonda pahalı olabilir. Ortacacada ise oldukça ucuz otel bulunabilinir.

Fiyatları tam olarak bilmiyorum ama netten bakabirsiniz.

Ortaca - dalyan 15 dakika
    ortaca göcek - 30 dakika
    ortaca - fethiye 45 dakika

bunları azami süreler çok yakın. Otele para vermektense yemeğe ve eğlenceye para veririm diyenler için

Ayrıca Trabzonluysan Ayder Sümela manastırı gezimi unutamadım. Çok güzel yerler. Mıhlama kuru fasülye ve sütlaç ın tadı damağımda

Ülkemizin her yeri çok güzel ancak ne yazık ki gezemiyoruz

• Bu arada yanlış yazmışım klopatra koyu(klopatraya güzzeliğine yardım ettiği düşünülen kumuyla ünlü)marmaristeymiş ve gökovadan turlar kalkıyormuş. Orayıda mutlaka görün. Tekne turu ile geziyorsunuz gene.

Gökova - Göcek - Dalyan- Fethiye buralarda mutlaka tekne turuna katılın. 25 milyon civarı ve yukarıda yazdıklarım bu turlar içinde geçerli
  • Bilgiler icin tesekkur ederim.

Trabzonluyum.

Karadeniz gezmekle bitecek gibi degil. Benim bile gormedigim bircok yayla var. Karadenizi gezeceklere ozellikle yayla turizmini tavsiye ederim. Ormana ve yesile doyarsiniz.

Teknolojiden, insani yoran haberlerden uzak, bol bol doga yuruyusu yapin, ormanin ve yesilin tadini cikarin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon99

Bilgiler icin tesekkur ederim.

Trabzonluyum.

Karadeniz gezmekle bitecek gibi degil. Benim bile gormedigim bircok yayla var. Karadenizi gezeceklere ozellikle yayla turizmini tavsiye ederim. Ormana ve yesile doyarsiniz.

Teknolojiden, insani yoran haberlerden uzak, bol bol doga yuruyusu yapin, ormanin ve yesilin tadini cikarin derim.

giresunda kümbet yaylasında yediğim doğal kekik kokulu (kuzuların koyunların kekikle beslenmesinden ötürü etleri kekik kokuyor) eti hala tadı damağımda.

çok güzel yerler var ülkemizde. Allah herkese bol kazanç versinde gezebildiği kadar gezsinler insanlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.