Şimdi Ara

göçük düzeltme için fiyat aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
56.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımın kaputunda, bagajında, tavan direklerinde, çamurluklarda vs kapı çarpması gibi göçükler vardı. oto king'e gittim komple aracı boyamak istediler bu arada otoking beş para etmez bir yer olduğunu hatırlattı. sanayide övülen bir usta buldum. göçükler gamzelenmeler dahil 15 falandır heralde. "ışıkta bakarız gördüğün görmediğin tüm göçükleri düzeltiriz 1500 tl ye" dedi. araç siyah zaten hani bakmayanın gözüne çok takılmaz. bir aklım yazık günah diyor 1500 tl az değil bir aklımda kozmetik olarak düzelmesini istiyor. sizce fiyat nasıl daha önce yaptıran var mı. konuları gezdim yaptıranlarda fiyat yazmamış hiç saklıyor herkes teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 1 Ocak 2017; 22:7:12 >

• Nasıl düzeltecek merak ettim. Benim yolcu kapisinda taş gelmesinden nokta göçük var. Kaskodan mini onarımla yaptırayım dedim adamlar o kısmı yarım metre boya macun vs.. dedi. Nokta kadar yer için bu normal mi?
  • Yapilinca oyle kalicak mi hocam?

Bi garantisi yok yarin yine bi dikkatsiz kapisini acarken carpip gocurecek daha cok caniniz sikilacak
  • Ben 500 lira fiyat aldım İstanbul z.burnunda küçük oto sanayi sitesinde araştırın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

aracımın kaputunda, bagajında, tavan direklerinde, çamurluklarda vs kapı çarpması gibi göçükler vardı. oto king'e gittim komple aracı boyamak istediler bu arada otoking beş para etmez bir yer olduğunu hatırlattı. sanayide övülen bir usta buldum. göçükler gamzelenmeler dahil 15 falandır heralde. "ışıkta bakarız gördüğün görmediğin tüm göçükleri düzeltiriz 1500 tl ye" dedi. araç siyah zaten hani bakmayanın gözüne çok takılmaz. bir aklım yazık günah diyor 1500 tl az değil bir aklımda kozmetik olarak düzelmesini istiyor. sizce fiyat nasıl daha önce yaptıran var mı. konuları gezdim yaptıranlarda fiyat yazmamış hiç saklıyor herkes teşekkürler

Hangi şehirdesiniz? İzmirdeyseniz direk hamdi boran ustaya gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

aracımın kaputunda, bagajında, tavan direklerinde, çamurluklarda vs kapı çarpması gibi göçükler vardı. oto king'e gittim komple aracı boyamak istediler bu arada otoking beş para etmez bir yer olduğunu hatırlattı. sanayide övülen bir usta buldum. göçükler gamzelenmeler dahil 15 falandır heralde. "ışıkta bakarız gördüğün görmediğin tüm göçükleri düzeltiriz 1500 tl ye" dedi. araç siyah zaten hani bakmayanın gözüne çok takılmaz. bir aklım yazık günah diyor 1500 tl az değil bir aklımda kozmetik olarak düzelmesini istiyor. sizce fiyat nasıl daha önce yaptıran var mı. konuları gezdim yaptıranlarda fiyat yazmamış hiç saklıyor herkes teşekkürler

Hangi şehirdesiniz? İzmirdeyseniz direk hamdi boran ustaya gidin.

Nerdedir kendisi..

• _saint_ valla otokinge gittiyseniz cidden 5 para etmez bir yer onlara kalsa herşey boya

babapars; korkum o hocam az değil 1500

evolvo: gittim oraya 750 dedi ama bazı yerleri hiç ellemem dedi
  • Ben tek göçük için 50 tl fiyat almıştım. Çok yüksek fiyat hacı.
  • 15 göçük için 1500 tl çok yüksek fiyat değil hocam tabi göçüklerin derecesine bağlı küçücük bir göçüğü dahi 50 tl den aşağı yapan yer yok ortalama bir göçük 100-150 tl tutuyor zaten. Göçükleriniz derin mi küçük mü bilmiyorum tabi ama derecesine göre fiyat değişir iyi bir pazarlıkla 1300 e felan indiriseniz süper olur lakin 3-5 kuruş fazla olsun temiz olsun derim ben. Orjinal servisten ise uzak durun derim parmak ucu kadar göçüğe bile 250-300 tl istiyorlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 1 Ocak 2017; 22:51:36 >
  • ankaradaysanız gmg ye gidin derim.Youtubede noyan abi orada aracına bir çok şeyler yaptırdı e250
  • Gerçektende 1500 e yazık
  • 1500 aşırı yüksek olmuş. 500tl ederi. Hadi adam işin erbabı feda olsun dersen 750tl. 1500 nedir yav. 2 saatte 1500tl yi kim kazanıyor. Asgari ücretten fazla.
  • 15 göçük için aldığın fiyat bence makul pazarlıkla 200-300 daha düşürebilirsin bence, eğer illa öneri istiyorsan bende bu hafta içi yaptrıdım memnun kaldım özelden telefonunu yollayabilirim (istanbulda)
    Ayrıca 2 saatte falan yazanlar olmuş göçüğün yerine göre ufak tek bir göçük için adamlar 3-4 saat uğraşıyor yani 15 göçük sandığınız gibi 1-2 saatte yapılmıyor
  • izmirdeyim arkadaşlar

araç zaten 3-4 gün kalacak tabi tertemiz olacak mı orasından emin değilim birde sakınan göze çöp batar hesabı 1500 verip aynı şeylerle karşılaşmak var. gidip bir pazarlık daha yapacağım bakalım yoksa nazarlık diye dursunlar.
  • Kücük göçüklerse internette sıcak silikonla düzelteme aletleri vardı 15 20 liraydı 2 3 deneme ile ufak bi kaç göcüğü gecirmiştim yanlız önceden boyanmış parcalarda denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

Nasıl düzeltecek merak ettim. Benim yolcu kapisinda taş gelmesinden nokta göçük var. Kaskodan mini onarımla yaptırayım dedim adamlar o kısmı yarım metre boya macun vs.. dedi. Nokta kadar yer için bu normal mi?

Gocuk duzeltme yapilir bence. Kapiyi sokuyorlar ikinci acip duzeltiyolarlar sifir gibi oluyor.Boya moya hicbisey yok tabi boya hasarli degilse.
  • Gmg iyi hoşda pahalı yapar sanayi de daha uyguna yapılır
  • Göçük nedir, ebatları nedir, nerelerde mevcut ? gibi sorular sormak lazım daha çok.

Eski aracımı satmadan önce tavanındaki tek nokta göçüğü 40 tl ye yaptırmıştım. Bana çok uygun gelmişti. Esnaf da dürüst çıktı, Fiyat verdiği esnada göremediği ama yaparken ortaya çıkan göçükleri de yapıp ekstra bir şey istemedi. Bir dahaki sefere yine oraya giderim inşallah.

1500 TL her halükarda çok geldi bana. bir iki ustadan daha fiyat alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Göçük nedir, ebatları nedir, nerelerde mevcut ? gibi sorular sormak lazım daha çok.

Eski aracımı satmadan önce tavanındaki tek nokta göçüğü 40 tl ye yaptırmıştım. Bana çok uygun gelmişti. Esnaf da dürüst çıktı, Fiyat verdiği esnada göremediği ama yaparken ortaya çıkan göçükleri de yapıp ekstra bir şey istemedi. Bir dahaki sefere yine oraya giderim inşallah.

İlk mesajda var hocam göçük yerleri fiyat aldım kimi bazı yerleri ellemem dedi. Otoking arabayı komple boyamaya kalktı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Göçük nedir, ebatları nedir, nerelerde mevcut ? gibi sorular sormak lazım daha çok.

İlk mesajda var hocam göçük yerleri fiyat aldım kimi bazı yerleri ellemem dedi. Otoking arabayı komple boyamaya kalktı

Auto king benim 10 cm lik çiziğimi boyamak için " bu 10 cm ama bunu boyamak için yaklaşık 30 cm boyamak lazım" diyerek extra para istedi. Ben de dedim kardeşim o zaman 10 cm lik mini onarım yalan ! diyerek tartışma yaşadık. sonra kendim rötuş yaptım. o kadar. rezil bir yer.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.