Şimdi Ara

God of War

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 için alıcam ama bildiğim kadarıyla yok, ben Ps2'sini alıyım dedim. Kadıköy civarlarında önerebileceğiniz biyer var mı alabileceğim ?

• Kardesım Gow 1 - 2 ps2 de ama ps3 varmı sende cunku gow 1 -2 alcaksan orjınal alman lazım cunku baska turlu calıstırmıyor

Ayrıca Ps3 ooldguna sukret bel gow 4 te oraya cıkar hıc bllı olmaz gow 3 cıkcak zaten alırsın oynarsın kadıkoyde bı yer bılmıyorum cunku oturmuyorum ben bursalıyım Ama Oneren Cıkcaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamba13

Kardesım Gow 1 - 2 ps2 de ama ps3 varmı sende cunku gow 1 -2 alcaksan orjınal alman lazım cunku baska turlu calıstırmıyor

Ayrıca Ps3 ooldguna sukret bel gow 4 te oraya cıkar hıc bllı olmaz gow 3 cıkcak zaten alırsın oynarsın kadıkoyde bı yer bılmıyorum cunku oturmuyorum ben bursalıyım Ama Oneren Cıkcaktır

Anladıysam arap olayım
  • Gow u ps3de oynaman için orjinal oyun almak zorundasın.Zaten gowun ps3 versiyonu yok çünkü gow ps2 nin oyunudur.Gow3 ve gow 4 ps3 e çıkacak onun için şanslısın demek istemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eléctra_Caséy_Walks

quote:

Kardesım Gow 1 - 2 ps2 de ama ps3 varmı sende cunku gow 1 -2 alcaksan orjınal alman lazım cunku baska turlu calıstırmıyor

Anladıysam arap olayım

harbiden cok garip bi cumle kurmus yuklemi nerde acaba

• Maalesef yeni nesil gençlik imla işaretlerini hiçe sayıyor.Devrik cümleyi anlarım ancak noktalama işaretleri olmadan 3 satır yazı yazmayı anlamıyorum.Yardımdan çok işkenceye benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baxanabi

quote:

Orjinalden alıntı: Eléctra_Caséy_Walks

quote:

Anladıysam arap olayım

harbiden cok garip bi cumle kurmus yuklemi nerde acaba

gizli özneyle ettirgen fiilin arasında olsa gerek yüklem :)

şaka bşr yana bende gow serisini alacağım , internetten alacağım sende öyle yap istersen arkadaşım.

• kadıkoy yazıcıoğlunun karşısında bi pasaj var goldun yanında ordan gir sol kanatta bi dükkan ps2 oyunları satıyo muıtlaka bulursun hemide 5 ytl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.