Ps3 için alıcam ama bildiğim kadarıyla yok, ben Ps2'sini alıyım dedim. Kadıköy civarlarında önerebileceğiniz biyer var mı alabileceğim ?
Kardesım Gow 1 - 2 ps2 de ama ps3 varmı sende cunku gow 1 -2 alcaksan orjınal alman lazım cunku baska turlu calıstırmıyor
Ayrıca Ps3 ooldguna sukret bel gow 4 te oraya cıkar hıc bllı olmaz gow 3 cıkcak zaten alırsın oynarsın kadıkoyde bı yer bılmıyorum cunku oturmuyorum ben bursalıyım Ama Oneren Cıkcaktır
quote:
Orjinalden alıntı: karamba13
Kardesım Gow 1 - 2 ps2 de ama ps3 varmı sende cunku gow 1 -2 alcaksan orjınal alman lazım cunku baska turlu calıstırmıyor
Ayrıca Ps3 ooldguna sukret bel gow 4 te oraya cıkar hıc bllı olmaz gow 3 cıkcak zaten alırsın oynarsın kadıkoyde bı yer bılmıyorum cunku oturmuyorum ben bursalıyım Ama Oneren Cıkcaktır
Anladıysam arap olayım
Gow u ps3de oynaman için orjinal oyun almak zorundasın.Zaten gowun ps3 versiyonu yok çünkü gow ps2 nin oyunudur.Gow3 ve gow 4 ps3 e çıkacak onun için şanslısın demek istemiş
quote:
Orjinalden alıntı: Eléctra_Caséy_Walks
quote:
Anladıysam arap olayım
harbiden cok garip bi cumle kurmus yuklemi nerde acaba
Maalesef yeni nesil gençlik imla işaretlerini hiçe sayıyor.Devrik cümleyi anlarım ancak noktalama işaretleri olmadan 3 satır yazı yazmayı anlamıyorum.Yardımdan çok işkenceye benziyor.
quote:
Orjinalden alıntı: baxanabi
quote:
Orjinalden alıntı: Eléctra_Caséy_Walks
quote:
Anladıysam arap olayım
harbiden cok garip bi cumle kurmus yuklemi nerde acaba
gizli özneyle ettirgen fiilin arasında olsa gerek yüklem :)
şaka bşr yana bende gow serisini alacağım , internetten alacağım sende öyle yap istersen arkadaşım.
kadıkoy yazıcıoğlunun karşısında bi pasaj var goldun yanında ordan gir sol kanatta bi dükkan ps2 oyunları satıyo muıtlaka bulursun hemide 5 ytl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme