arkadaşlar save yapmak istediğimde "error saving to memorycard(ps2) in memory card slot1" diye mesaj geliyor ne yapabilirim. memorycard daha yeni...
arkadaşlar bilen birisi yok mu oyunu oynayamayacam mı? ne yapmam gerekiyor biraz yardım lütfen
başka god of war2 denedim yine olmadı internette bu problemi yaşayan çok kişi varmış araştırdım ama cevabı yazan yok şimdi ben bu oyunu oynayamayacağım mı?
Acele etmeyin,bilen biri varsa muhakkak yardımcı olur.Benim hiç karşılaştığım bir sorun değil açıkcası.Başka memory card denemek başlangıç olarak en mantıklısı.
evet söylüyorum çakma memory card kullanırsan böyle olur orjinal bir memory cardda sorun olmuyor sadece god of warda var bu diğer oyunlarda sorun yapmayacaktır god of war nasıl beceriyorsa çakma kartı anlıyor:D
peki memory card yerine flashdisk falan kullanamıyormuyuz.
kart slot 1 e takılı değil mi
arkadaslar bende aynı sorunu yaşıyorm bi türlü oyunu savliyemedim paso eror veriyor başka oyunlar savliye biliyorm lakin god ofwarın ne birini nede 2.sini savliyemedim lütfen yardımıcı olun artık oyunun finalini görmek istiyorm...
bazı memory card lar kullanılmadan once format ıster eger format atmadıysanız bu sorunu yasayabılırsınız yada hafızanızda yer olmadıgından kaydetmıyordur yada bazen oyunlardan kaynaklanan adını tam bılmıyorum ama memory card ın ıcın mavı kup seklınde bır dosya atar onu sılmenız gerekıyor eger sılmessenız hıcbır oyunu save edemezsınız yada save yaptıgınız zaman bellı bır sure sonra kendı kafasına gore memory card sılebılr
format seklı : yanlıs hatırlamıyorsam memory card ın ıcıne gırdıgınızde L1+KARE tusuna basarak format ı gerceklestırebılırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
bazı memory card lar kullanılmadan once format ıster eger format atmadıysanız bu sorunu yasayabılırsınız yada hafızanızda yer olmadıgından kaydetmıyordur yada bazen oyunlardan kaynaklanan adını tam bılmıyorum ama memory card ın ıcın mavı kup seklınde bır dosya atar onu sılmenız gerekıyor eger sılmessenız hıcbır oyunu save edemezsınız yada save yaptıgınız zaman bellı bır sure sonra kendı kafasına gore memory card sılebılr
format seklı : yanlıs hatırlamıyorsam memory card ın ıcıne gırdıgınızde L1+KARE tusuna basarak format ı gerceklestırebılırsınız.
Benim 64mb bir kartım vardı. Mckiller ile kendisini öldürüp 8mb ta düşürmüştüm. Bu bahsettiğin L1+kare kombinasyonu ile kartı geri kurtarabilirmiyim dersin? Ayrıca bu format şeklini ilk defa duydum umarım işe yarıyordur...
Akşama bir deneyeyim bakayım neler olacak..!!
quote:
Orijinalden alıntı: senoldursun
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Benim 64mb bir kartım vardı. Mckiller ile kendisini öldürüp 8mb ta düşürmüştüm. Bu bahsettiğin L1+kare kombinasyonu ile kartı geri kurtarabilirmiyim dersin? Ayrıca bu format şeklini ilk defa duydum umarım işe yarıyordur...