Şimdi Ara

God Of War 2 ve 3 Psp Çıkacakmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PSP için ayrı bir GOW oyunu yapılacaktır.GOW II VE III ün psp ye çıkacağını düşünmüyorum
  • Evet bencede öyle ayrı bir oyun yapılacaktır mutlaka çünkü psp nin en büyük para kırdığı oyunlardandır GOW. Bu paradan kendilerini mahrum bırakmazlar korkmayın sizzz
  • Arkadaşlar bakın GOD OF WAR dünyanın en çok satan oyunlarından birisi En çok da playstation 3 ve playstation portble (psp) de satılıyor Sony bu oyunu psp ye çıkarmazsa büyük bir kayıp olur Birde şu an dünyanın 75/100 bu oyunun ( god of war 3 ) ün çıkmasını bekliyor ve çoğu bekleyen psp için bekliyor.Bana göre şimdi psp için çıkmayabilir ama bir kaç ay sonra çıkar inşallah !
  • quote:

Orijinalden alıntı: çalyak531

Arkadaşlar bakın GOD OF WAR dünyanın en çok satan oyunlarından birisi En çok da playstation 3 ve playstation portble (psp) de satılıyor Sony bu oyunu psp ye çıkarmazsa büyük bir kayıp olur Birde şu an dünyanın 75/100 bu oyunun ( god of war 3 ) ün çıkmasını bekliyor ve çoğu bekleyen psp için bekliyor.Bana göre şimdi psp için çıkmayabilir ama bir kaç ay sonra çıkar inşallah !

Kim çıkmasını bekliyor kardeşim o God Of War : Ghost of Sparta zaten bu gow büyük ihtimalle son çıkan (pspye) gow olucak.Bırakın gow 3 gow 1 bile çıkmaz.Zaten psp nasıl kaldırsın Gow 3 ü Gow 2 yi aklınız alıyo mu.
  • gow 1-2 sığmaz pspye
  • gow 2 yada gow3 psp ye çıkmıcak ama GOW:ghost of sparta adında başka bi oyun çıkcak
  • beyler şuanda yapım aşamasında bende var bir anda geldi kura çekilmiş ben denk geldim bukadar dır agalar
  • 3'ü bilmem de psp ye 1 ve 2 port edilebilir bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.