PSP için ayrı bir GOW oyunu yapılacaktır.GOW II VE III ün psp ye çıkacağını düşünmüyorum
Evet bencede öyle ayrı bir oyun yapılacaktır mutlaka çünkü psp nin en büyük para kırdığı oyunlardandır GOW. Bu paradan kendilerini mahrum bırakmazlar korkmayın sizzz
Arkadaşlar bakın GOD OF WAR dünyanın en çok satan oyunlarından birisi En çok da playstation 3 ve playstation portble (psp) de satılıyor Sony bu oyunu psp ye çıkarmazsa büyük bir kayıp olur Birde şu an dünyanın 75/100 bu oyunun ( god of war 3 ) ün çıkmasını bekliyor ve çoğu bekleyen psp için bekliyor.Bana göre şimdi psp için çıkmayabilir ama bir kaç ay sonra çıkar inşallah !
quote:
Orijinalden alıntı: çalyak531
Arkadaşlar bakın GOD OF WAR dünyanın en çok satan oyunlarından birisi En çok da playstation 3 ve playstation portble (psp) de satılıyor Sony bu oyunu psp ye çıkarmazsa büyük bir kayıp olur Birde şu an dünyanın 75/100 bu oyunun ( god of war 3 ) ün çıkmasını bekliyor ve çoğu bekleyen psp için bekliyor.Bana göre şimdi psp için çıkmayabilir ama bir kaç ay sonra çıkar inşallah !
Kim çıkmasını bekliyor kardeşim o God Of War : Ghost of Sparta zaten bu gow büyük ihtimalle son çıkan (pspye) gow olucak.Bırakın gow 3 gow 1 bile çıkmaz.Zaten psp nasıl kaldırsın Gow 3 ü Gow 2 yi aklınız alıyo mu.
gow 1-2 sığmaz pspye
gow 2 yada gow3 psp ye çıkmıcak ama GOW:ghost of sparta adında başka bi oyun çıkcak
beyler şuanda yapım aşamasında bende var bir anda geldi kura çekilmiş ben denk geldim bukadar dır agalar
3'ü bilmem de psp ye 1 ve 2 port edilebilir bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme