Şimdi Ara

God Of War 3 PS3'e Fazla Geldi ( benim yorumum YUH!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
6.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

ben bu haberi gördüm buraya koyma gereği bile duymadım

şaka bir yana buradaki yorumlardan anlaşıldığı üzere ( şimdiye kadar)
    %15 lik kesimde problem var.

makinelerde, harddiskte olabilir bu problem.

mesela bende gene ps3 exclusive oyun olan savage moon da kaslıma oluyordu. update ile bu problem kalktı
    yazımın başında dediğim gibi çok dikkatli incelememe rağmen 1 fps kasılma olmadı

hatta oyunda bug bile buldum. çok dikkatli oynarım

bugı merak edenler. yangından kaçan köylüyü duvara yapıştırdığınızda orataya çıkan kan havada kalıyor. yani duvara yapışmıyor. kan ile duvar arasından geçiyorsunuz. ( bunu yazma gereğim çok dikkatliyimdir fps eksilemsini de hissederim ama 3 kere oynamama rağmen ne kasılma ne takılma oldu) mesela bf1943 de baya bir resetleme olurdu. update gelmediği için o oyunu oynamıyorum hala

ben o köylünün kafasını duvara vurma sahnesini çok seviyorumbende de bir kere bile fps düşmesi olmadı 3 kez bitirdim demoyu...adam ilkkez eline aldı heralde ps3 ü...ex olmasa xbox ta oynadı ps3 diye yazdı diycem ama oda mümkün değil.

• Oyun 1080p mi?

Fazla 1080p oyun yok herhalde PS3'de, (ben yeni aldım bilmiyorum) Uncharted 2 oynadım mesela o bile 1080p değildi...PS3 kaldıramıyor mu yoksa diye düşünmedim değil açıkçası.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Oyun 1080p mi?

Fazla 1080p oyun yok herhalde PS3'de, (ben yeni aldım bilmiyorum) Uncharted 2 oynadım mesela o bile 1080p değildi...PS3 kaldıramıyor mu yoksa diye düşünmedim değil açıkçası.....

Oyun piyasaya çıktığında 1080p olacak ama demosu 720p. Uncharted 2'de de durum ilginç. Oyunun kutusunda 1080p desteği olduğu yazıyor ama 720p'de çalışıyor....PS3 mü kaldıramıyor yoksa yapamıyorlar mı bilemicem.
  • PS3 yapamıyor ondandır....
  • quote:

Sony�in büyük ümitler bağladığı God Of War 3�ün demosu geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Ancak bir hevesle demoyu indirip oynayanlar biraz hayal kırıklığına uğradılar.

Bende çok büyük hayal kırıklığına uğradım son kısımda o ateşten devin üstüne Allah ne verdiyse atladığımız kısımda oyun bitince büyük hayal kırıklığına uğradım çünkü öyle bir yerde bittiki tadı damağımda kaldı sonra kendi kendime bu bir oyunuydu yoksa ben animasyon filmi izledim dedim

Bu arada beyler oyun bende 1080p çıktı inanmayana varsa ekran görüntüsü koyabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 3 Kasım 2009; 18:11:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Oyun 1080p mi?

Oyun piyasaya çıktığında 1080p olacak ama demosu 720p. Uncharted 2'de de durum ilginç. Oyunun kutusunda 1080p desteği olduğu yazıyor ama 720p'de çalışıyor....PS3 mü kaldıramıyor yoksa yapamıyorlar mı bilemicem.

Çözünürlük desteği koymak çok zor olmasa gerek, hem PC hem PS3 platformlarında çıkan oyunların PC için 1920x1080 çözünürlüğe çıktığını gördüğüm için benim de aklıma bu soru takılıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

haziran ayında demo olarak yayınlanmış bir oyun için bu kadar cahilce yorumlar yapılması çok komik olmuş arkadaşlar bu daha DEMO... adı üstünde DEMO...

demoyu 2 kere bitirmeme rağmen bir problem yaşamadım oyun resmen akıyor. keşke titanıda halletseydikde demo öyle bitseydi.

• Mesela Xbox360 oyunlarının tamamı HDMI ile bağlantı yapıldığında 1080p'de çalışıyor. Ha native değil ama görüntü kötü de değil gayet iyi lakin ne hikmetse ps3'te hemen 720p'ye alıyor kendini oyun açılırken cihaz. Bence kolay bi iş değilki böyle oluyor ps3'te bu işler, PC'ler ve PC'lere yakın mimaride olan Xbox360 için durum kolay olsa gerek.
  • Oyunu indirmedim oyun nasıl olmuş peki ??? Grafikler,oynanabilirlik gene eski havasında mı
  • bu oyunda da sorun çıkarsa sony nin işi zor çünkü ps3 ü sadece bu oyun için alan çok kişi var
  • Arkadaşlar yorumlarımıza lütfen biraz daha dikkat edelim. Haberi yayınlayan siteye ve haber editörüne uygunsuz ithamlarda bulunmaktan lütfen kaçının.

İyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tek merak ettıgım konu bu adamlar bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyolar..normal ıckı veya sıgara ıle bu kafaya ulasamazlar..zaten bız bu yazıları yazarken adam belıne kadar taşlaşmıştır yarına kalmaz bütünü TAŞ olur..

Allah bu oyuna sallayan adamı TAŞ eder

@rds

uyarını yenı gordum ama yazımda pek bır hakaret yok gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 3 Kasım 2009; 19:15:29 >
  • http://shiftdelete.net/god-of-war-3-ps3e-fazla-geldi-15644.html

oyun kasıyor demişler video koymuşlar, koydukları videoda bile kasılma yok. ne biçim iş anlamadım. alın izleyin işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 3 Kasım 2009; 19:42:47 >
  • Arkadaşlar oyunda kasılma var diyenlere cevap aşağıdaki linktte tıklayın :

GOW 3 Performans Analizi (FPS !) :http://forum.donanimhaber.com/m_35540298/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 3 Kasım 2009; 19:41:32 >
  • arkadaşlar gow3 demoyu kurdum üst üste iki kere oynadığımda oyun dondu ps3 restart yapmak zorunda kaldım. bende şaşırdım. 3 denememden sonra sorunlar kalktı. kasılma ve donma başta oldu bende.
  • Yazıyı yazan kişi ne içtiyse bende istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

Kasılma varsa bile hatırlatalım bu daha demo Oyunda hatalar da olabilir daha full hali değil. Sanki pes 2010 da da hata yok. Updatelerle düzeltiolar. Ama gow gibi bi oyunda bne sanmıyorum bu şekilde bir sorun çıksın. Hatta eğer yanlışım yoksa SCEE yapmıyormu gow u? Sony Computer Entertainment Europe 'un ps3 e göre en ideal oyunu yaratabilceini düşünüyorum ve daha henüz demoyu indirmedim ama kasıntı varsa da oyun tam bittiğinde sorun olmayacaktır kanaatindeyim. Iyi forumlar herkese

Abi Sony Computer Entertainment America yapıyo.Diğer GOWları da yapan Santa Monica stüdyosu.yapan ekip aynı ekip

• bence kiskananlar kasildi
  • Daha oyunun çıkmasına coj var demo da sorun olmuş olabilir . Bunlar normal seyler ne by tarz başlık acanlara anlam veririm nede bunlara karsı yorum yazanlara . Forza 3 demo dada çok problem vardı , ama full oyunda ger şey mukemmeldi . Gerçi oyundan anlamayanlar çıkıp oynamada n girmeden bu kısmasa bir seyler yazarlar ya neyse artık . Ben oynamadım oyunu ama adı üstünde demo . Ve gucunun tamamını kullanıyor diye De bir şey de olamaz .
  • SDN sitesi zaten abuk subuk bir site, kale almıyorum şahsen yaptıkları hiç birşeyi. İllaha kastırmak için çekmecenin içine atıp PS3 'ü oynamaya çalıştılarsa bilemem tabi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.