Şimdi Ara

god of war 3 update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • god of war 3 update gelmiş haberi olan var mı ne için bu?

• Oyundaki ufak hataları düzeltmek amacıyla güncelleme yayınlamışlar.
  • İyi oldu bende bir hatayla karşılaşmıştım.
  • dünyanun en iyi oyununda nasıl bir hata olabilirki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruko

dünyanun en iyi oyununda nasıl bir hata olabilirki

var, var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

var, var

Ben de rastlamıştım. Kratos bir yerde iki duvar arasında sıkışıp kalıyordu. Kameranın gösterdiği yerde Kratos gözükmez oluyordu. Hiç bir tuşla oradan çıkarmak mümkün olmadı. Oyunu restart ettim mecburen...

Bu benim rastladığım bir örnek. Muhakkak ufak tefek başka sorunlar da vardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

quote:

var, var

Ben de rastlamıştım. Kratos bir yerde iki duvar arasında sıkışıp kalıyordu. Kameranın gösterdiği yerde Kratos gözükmez oluyordu. Hiç bir tuşla oradan çıkarmak mümkün olmadı. Oyunu restart ettim mecburen...

ben de orda takılmıştım ancak biraz deneyince geçiliyordu,başka sorun yaşamadım ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    Orjinal God of War Collection HATA
    14 yıl önce açıldı
    God of War III Upgrade ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyorum sadece bendemi oluyor,sandıkları açarken r1 e basıyorum fakat kratos sandığı ilk seferde açmıyor bırakıyor ve bu sürekli oluyor sizdede böyle oluyormu sixaxsis kullanıyorum ve tuş kesinlikle bozuk değil başka oyunlarda denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

bilmiyorum sadece bendemi oluyor,sandıkları açarken r1 e basıyorum fakat kratos sandığı ilk seferde açmıyor bırakıyor ve bu sürekli oluyor sizdede böyle oluyormu sixaxsis kullanıyorum ve tuş kesinlikle bozuk değil başka oyunlarda denedim

bende de oluyor. hatta uçarken felan kendi kendine kanatları kapatıyor. özellikle 2 gün önce kafayı yicektim sixasis i fırlatacaktım. oyunu kapatıp çıktım. ertesi gün biraz daha az yaptı. şimdi normal gibi duruyor.
  • neco ksk aynısı bendede oldu kolda problem var zannettim demekki genel problemmiş ayrıca oyunda 1 2 yerde makine kastı
  • quote:

Orijinalden alıntı: justkny

neco ksk aynısı bendede oldu kolda problem var zannettim demekki genel problemmiş ayrıca oyunda 1 2 yerde makine kastı

demekki genel bi problemmiş umarım gelen güncellemeyle bunuda düzeltmişlerdir,kasma olayına gelince bende hiç olmadı ps3 ün hdd sinin doluluğuylada alakalı olabilir
  • bazen save yerininn içine giriyorhala var.
  • http://www.playstationturk.com/playstation-3/god-of-war-iiie-patch-geldi.html ve Sorunlardan bazılar şunlardı: iki kere x e basınca çift zıplama yapmama, r1 i kullandığımız ataklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 28 Mart 2010; 18:00:30 >
  • Aklıma ilk gelen şu oldu bu update için;
    Oyunu bitirince tekrar başladığınızda bütün silahlar full olmuyordu.Fakat bunun bir hilesi var.
    Bu hileyi engellemek için çıkmış olabilir bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feybul -- 29 Mart 2010; 16:03:04 >
  • quote:

http://www.playstationturk.com/playstation-3/god-of-war-iiie-patch-geldi.html ve Sorunlardan bazılar şunlardı: iki kere x e basınca çift zıplama yapmama, r1 i kullandığımız ataklar.

evet ben diyorum bi problem var sandıkları bazen açmıyor,bazende çift tıklamayla kanatlar açılmıyor hop aşşağı bunu fark ettikleri iyi olmuş bide yeni dlc gelecek deniliyordu oda biran önce gelseydi süper olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

quote:

var, var

+1 evet var bana da oldu bölümü hatırlamıyorum ama biryerde sıkışıp kaldım titreye titreye bi hal oldu kratos sıkıştığı yerde

• yaa bendede sole bı sorun var mınatour horn aldım ama almamıs gozukuo afrodıtın ordakı sandık aldım ama sonra baktımkı almamıssım gerı gıttım sandık acık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.