Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acti0n

Geç oldu ama benim elime dlc kutsu daha yeni geçti elime Burayı gördüm benide yazarsan sevinirim PSN İD = Lethal_Animal
    Oyun gelince senaryo biter bitmez başlarım mp

Bide şu var ben ps3 yeni aldım sesli konuşma nasıl yapılıyor

Yaş 15 sorun olurmu ?

Sesli konuşma için headset alman lazım makul fiyatlarada var(30-40 tl jabra) kaliteli istersen sony'nin 80 tl'ye var.Yaş sorun olmaz :) Psn : Ysn61 ekle chat odası kurduk eklerim senide
  • bugun maile erken baksaydım şimdi gow oynuyor olacaktım ya BT sony mail atmış saat 14:00 kadar haber verirseniz sony magazasından alabilirsniz diye atmazsanız 16:30 kargoya vercez demişler.
  • yarın media markt'dan alacağım kesin raflarda olur dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • id : morani-tr
  • Beyler oyunu olanlara sorum,God of War Co-Op modunu bir PS3 üzerinden 2 kolla bir arkadaşımla beraber oynuyabilir miyim?
  • Son mesaj atanları da ekledim. Ama hala kabul etmeyenler var bir kaç kişi olsa da onlar da bir zahmet bakıp kabul ederse grubumuz tam olacak.

Bu arada arkadaşlar bende kulaklık vardı ama geçen gün havaya uçtu şarjdayken yenisini en kısa zamanda temin edeceğim bilginize.
  • beyler bende neden co-op modu çıkmıyor?15 mart tan önce oynadığım içinmi acaba?bilgi verirseniz sevinirim...
  • SilentSoldierTR İsterseniz beni sabaha kadar bu oyun için tutabilirsiniz arkadaşlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Canavarı

SilentSoldierTR İsterseniz beni sabaha kadar bu oyun için tutabilirsiniz arkadaşlar. :)

Eklendim dostum. Güzel benim gibi MP ve Co-Op meraklısı biri arıyordum buldum sanırım.
  • Kulaklık işini hallettim beyler LINK verdiğim linkteki kulaklığı sipariş ettim. Şimdi tamam olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

quote:

SilentSoldierTR İsterseniz beni sabaha kadar bu oyun için tutabilirsiniz arkadaşlar. :)

Eklendim dostum. Güzel benim gibi MP ve Co-Op meraklısı biri arıyordum buldum sanırım.

Uykuyu yeni duzene sokmustum sabah yat aksam kalk zor okuyordu ama bu gow yine dengeleri alt ust edicek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 15 Mart 2013; 1:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

quote:

quote:

Uykuyu yeni duzene sokmustum sabah yat aksam kalk zor okuyordu ama bu gow yine dengeleri alt ust edicek :)

Elektirikler Kesilene kadar oynayabiliriz o derece

• quote:

Kulaklık işini hallettim beyler LINK verdiğim linkteki kulaklığı sipariş ettim. Şimdi tamam olduk

Oyun geldiginde bi test edelim cok merak ediyorum bu kulaklığın performansını

• Bu arada bence üye alimini kapatalım 30 kişi ideal böyle hem birbirimizi daha iyi tanırız

• quote:

Kulaklık işini hallettim beyler LINK verdiğim linkteki kulaklığı sipariş ettim. Şimdi tamam olduk

Kulaklık bendede var dostum ama sizden kısa bir süre istiycem oyunu single playerda bitiriyim :)
  • ya arkadaşlar benim bu 2 gün önce aldığım kulaklık Sony PS3 Bluetooth Kulaklık 2.0 dan yeterli yüksekte ses gelmiyor bunun sesini ps3 den falan mı açıyoruz baktım ama göremedim kendi üstündeki yerden full açık ama tatmin olamadım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Bu arada bence üye alimini kapatalım 30 kişi ideal böyle hem birbirimizi daha iyi tanırız

Grup aktif olacaksa kapatalım zaten nerede çokluk orada BOLLUK diye bir laf var. Ozaman grubun şimdiki haline göre kapatıyorum üye alımlarını. Aktif olmazsa yeniden açarız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Bu arada bence üye alimini kapatalım 30 kişi ideal böyle hem birbirimizi daha iyi tanırız

Grup aktif olacaksa kapatalım zaten nerede çokluk orada BOLLUK diye bir laf var. Ozaman grubun şimdiki haline göre kapatıyorum üye alımlarını. Aktif olmazsa yeniden açarız.

Bu daha mantıklı bence

• Benim şimdi kulaklık alamıycam fakat 15 gün içerisinde alsam sorun olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acti0n -- 15 Mart 2013; 12:00:27 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.