Bildirim
God Of War Film olsa sizce başrolü kim oynardı? (5. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pj
2 yılı aşmış konu fakat,
Aklımdan geçen ilk isim...
-
Jason Momoa
-
vin diesel -
Vin diesel yada balotelli :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnique -- 13 Ekim 2012; 0:32:29 > -
filmi var zaten clash of the titans -
vin diesel yakışmaz arkadaşlar ada birincisi kısa ve topak.. sevdiğimz bir abimiz ama yakışmaz ve güze konu batar..en uygunu şu anda jasen momoa.. uzun boylu esmer ve kratostaki dövmeleri en iyi sergiliyecek fiziğe sahip.. -
Vin Diesel veya Jason Statham...bu ikisi de muhteşem yakıştırır rolü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PearBear
quote:
Orijinalden alıntı: M-A-R-S
vin diesel yakışmaz arkadaşlar ada birincisi kısa ve topak.. sevdiğimz bir abimiz ama yakışmaz ve güze konu batar..en uygunu şu anda jasen momoa.. uzun boylu esmer ve kratostaki dövmeleri en iyi sergiliyecek fiziğe sahip..
vin diesel'in emmoğlu flansın heralde, kaç kere gördün hayatında? adamın boyu 1.85 de ondan soruyorum
sende adamın avukatı olmalısın..kaç para veriyor savunman için..kardeş adamın fiziğini tanımlamak için akraba mı olmak lazım..filmlerini severek izliyorum ve çok şükür göürüyorum.. adamın boyu 183..ayrıca adam kemikli ve kilolu görünüyor beli kalın..bir arnold gibi değil yani..neyse detaylara girmeyeyim..annnlaycğın kratos rolüne yakışmaz..
-
-
-
Taşıyıcıdaki adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: myze
Bir çok malum sahnede 5 kratos eder bu...hakkatten hakkını verir..bu oynasın bence de..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X