arkadaşlar bu forumda hiç god of war sever yokmu daha 8 kişi olduk yoksa yaz gelince herkes online olunca çoğalır mı?diğer fan clublar çatır çatır işliyo
Benide ekle
benide ekle serdar...
Beni de ekle kardeş ben de GOW hastasıyım.
ikinizide ekledim kardeşim yarın süper resimler koyacağım
kardeş benide ekle sana zahmet god of war bir numara
ekledim kardeşim hayırlı olsun. he bakın oyunların tam çözümlerini ekledim
beni de ekle
ismi trop... öle bir yerdi adamlar ateşe atıyosun sonra kutluları açıyosun
neyse ben resimleri koyarım .... yinede yardımların için sağol
benide ekle dostum
ekledim kardeşim üye sayısı 14 oldu şimdi müthiş resimler koyacağım bekleyin...
arkadaşlar arkadaşım ps2 aldı.sonra god of war2 al dedim ama hani bir köprü varmış takılıyo orda.işte bana sordu cd alacağı yerde kaç gb olduğunu sormuş 3,5 gb falanmış.işte ps2 yeni aldıya onda çalışır mı?kaç gb olması lazım???cd nin altı gümüş renklimiş.bir sorun olursa kaç gb olacak oyun,dvd9 muş alacağı dvd5 mi olacak???
Kratos'un en sevdiğim öldürme şekli şu düşmanın kolunu kırıp, bıçağını kendine sokma olayı... Çok zevkli. Beni de ekle...
serdar kardeşim beni de eklersen sevnirim ben de gow 1 ile cebelleşiyorum şu sıralar oynamıyıorum finaller malum ama bi oturduğum zaman inşallah bitiricem şu an pandoradaki ateşli yer var y ahani heykeli tırmanıyosın da karşıya geçicen orlardayım acaba bu oynadığım kadar daha var mı? ekleyiver kısaca grupa:)
kardelerim bir solukta bitirdiğim ilkindende hasta olduğum bu oyunun fanı olmak beni çok mutlu edecek... ertesi gün okul olmasına rağmen oynadım oynadım bitirdim...ama paylaşacak çok şey var benide ekleyinn:)
Benide Eklersen Sevinirim ...
dvd9 formatında 8gb olması gerek dvd5 olanlarda var ama sorunlu sanırım tam emindeğilim
quote:
Orjinalden alıntı: Max007
dvd9 formatında 8gb olması gerek dvd5 olanlarda var ama sorunlu sanırım tam emindeğilim
o zaman boşversin ya.alırken ne diyeyim ki.nelere dikkat etsin.neresinden anlar takılıp takılmayacağını???