Bildirim
GOD OF WAR III REMASTERED (PS4) - TÜRKÇE - 1080p/60fps - 14 TEMMUZ 2015 (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu oyunu 2 defa bitirmeme rağmen yine alıp ps4 te bitirilir . Hala remastered karşı olanlar var anlamıyorum abi ne istiyorsunuz ? -
Tr psn de 104 lira bence fena değil fiyat.. us psn sonunda artan döviz kurlarıyla daha pahalı oldu bize hemde türkçe içerik yok 40$..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar oyunun zorluğu nasıl acaba? ilk defa god of war oynayacam .. ona göre alıp almamaya karar verecem
edit: birde oyun toplam kaç saat sürüyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 8 Haziran 2015; 17:32:39 > -
Tema on numara olmuş. Kaçmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: avei21
arkadaşlar oyunun zorluğu nasıl acaba? ilk defa god of war oynayacam .. ona göre alıp almamaya karar verecem
edit: birde oyun toplam kaç saat sürüyor ?
Kolay seviyede oynarsan herhangi bir zorluğu yok ancak titan ve chaos zorluk seviyeleri gerçekten çok zor. Kolay seviyede 6 saatte bitiyor. -
Türkçe olduğu kesin mi?
Altyazı mı yoksa altyazı + dublaj mı?
tamam hocam alayım o zaman .. gerçi trophyleri arasında zor seviyelerde bitirme varsa mecburen onlarıda oynarım platin için -
OYUN ÖN SİPARİŞE AÇILDI ARKADAŞLAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 9 Haziran 2015; 1:02:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: oa1907
Türkçe olduğu kesin mi?
Altyazı mı yoksa altyazı + dublaj mı?
Türkçe altyazı olacak, kesin bilgi. Dublaj yok. -
-
Bunun daha tirt olanina 5 lira para vermistim psn den.. Keske bunu alsaydim daha iyi gorunuyor.
Ascension da Zeki Atli nin sesi bence iyi oturmustu kratos a.. Keske yine bi calisma yapsalar ama zaman cok dar. Yinede altyaziyla da yenir ama ya
Hocam reklam olmamasi icin eklemedim,pc ye gecince eklerim.(BİMEKS)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 9 Haziran 2015; 1:03:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: silverygt
Ascension da Zeki Atli nin sesi bence iyi oturmustu kratos a.. Keske yine bi calisma yapsalar ama zaman cok dar. Yinede altyaziyla da yenir ama ya
Aynen hocam altyazı iyidir Kratos un kendi orjinal sesindeki tadı vermiyor dublaj ne kadar iyi olsada.
PS3'te oynamadıysanız PS4'te kaçırmayın derim. Çok iyi bir oyundur GOW 3. Hemde türkçe içerikli tadından yenmez
İlk defa Aral'dan gönül rahatlığıyla bir oyun alacağım ya Aral'da 120 TL olması baya iyi olmuş. -
Exclusive oyunları Aral değil Sony Türkiye dağıtıyor.
d&r dan alsam kaç günde verilir acaba kargoya?
Tema pre order hediyesi mi yoksa ücretli mi?
normalde oyunlarımı hep dijital yoldan alıyordum.. ama kota illeti yüzünden artık kutulu alacam oyunları.. bu oyun d&r de 112 tl gözüküyor ön sipariş tr psnde 104.. önsipariş bittikten sonra ikisindede 120 tl.. 40 gb indireceğime kutulu tertemiz alıp indirmeden oynayacam..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X