Şimdi Ara

GOD OF WAR III REMASTERED (PS4) - TÜRKÇE - 1080p/60fps - 14 TEMMUZ 2015 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
9
Favori
39.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 ü aldığımda ilk suyunu çıkardığım oyunlardandır god of war 3. ps4 e türkçesi çıkarsa yine yeni yeniden
  • Ya cok sacma buluyorum sadece tek bir oyunun remastered yapilmasini. Yapsana 7 oyunuda 1080p 60 fps. Catir catir oynayalim. Sony'e yakistiramadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha alıp oynarım ama 1 ve 2 oyun yeniden yapılsa daha bir mutlu olurdum,en az 3 seviyesindeki grafikleriyle çok fark yaratırdı.
  • Yüksek ihtimal tr'de 135tl gibi bir fiyat olacak. Benim gibi bu oyunu oynamayı kaçırmışlar için müthiş haber

• Ascension'nında dahil edildiği bir bundle yapılsaydı daha yerinde olurdu lakin şahsen yine de satın alacağım nitekim çıkışı üzerinden 5 yıl gibi uzun bir zaman geçti.Böylesine olağanüstü olan bir franchise'ı tekrar ps4'te tecrübe etmek güzel olacaktır...

• Bu arada ps4 e başka god of war remasteredı
    Çıkarmayacağız dedi santa monica studios

• Kesinlikle God of War III ve Ascension'ın birlikte olduğu bir bundle olmalıydı. Ben PS3 te GOW3 ü bitirmiştim fakat sonrasında Xbox'a geçtiğim için Ascension oynayamamıştım.

Şimdi ne alaka yani son çıkan oyunu hiçe sayıp ondan öncekine remastered yapmak
  • ozgur_tuna kullanıcısına yanıt
    Ascension'ı oynamamak herhangi bir kayıp değil hocam, boşa dert etme. Serinin en kötü oyunu, Türkçe olduğuna sevinmiştik ama adam akıllı sinematik bile yoktu oyunda. Üstelik uzak kamera açıları ve gereksiz zorluğu bi yerden sonra çıldırtıyordu adamı, Ascension'ı en baştan oynayacağına GOW 3'ü tekrar oyna daha çok zevk alırsın.
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Bisey kaybetmemisim ozaman dostum :)

• Ben Half Life oynamamıştım onun da remastered'ı gelir mi acaba? Bir de Heavenly Sword oynamamıştım, o da gelse fena olmaz. Bir de Crysis 2 ve 3 oynamadım. Bu ikisi gelir mi acaba? Bir de oynamadığım binlerce oyun var, onlar da gelsin. Ne de olsa ben oynamadım. Ben oynamadığım için hepsi remastered olsun. Önceki nesilde oynayanlar da daha güzel grafikle tekrar oynar, ne güzel işte çünkü ben oynamadım. Tamam mı?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibour09

Bu arada ps4 e başka god of war remasteredı
    Çıkarmayacağız dedi santa monica studios

Xbox tarafında, Halo 5 öncesinde, Master Chief Collection paketi çıkarıldı. Halo 2'nin Xone remake'i, Halo 1'in 360 remake'i(+remaster), diğer 3 oyunun remaster versiyonları, TV dizisi ve Halo 5 beta erişimiyle, 60 dolardan satıldı.

Sony, GoW4 öncesinde, üstelik serinin 10. yılıyken, GoW1-2 remake'leriyle bir paket çıkarmalı.

MP yok diye çok az mı satacak? Master Chief de, rezil-sorunlu bir mp'ye sahipti.
    Ki Resident Evil, Tomb Raider Anniversary gibi SP örnekler de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Mart 2015; 6:37:08 >
  • Merhaba iyi günler God Of War için 5 oyunluk bir paket sunulmuş . (http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/god-of-war-saga-collection-5-full-games-ps3-157256110) Sizce sahtemidir? ps3 süper slim kullanıyorum. alsam kullanabilirmiyim ? Her hangi bi sıkıntı çıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganz27

Merhaba iyi günler God Of War için 5 oyunluk bir paket sunulmuş . (http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/god-of-war-saga-collection-5-full-games-ps3-157256110) Sizce sahtemidir? ps3 süper slim kullanıyorum. alsam kullanabilirmiyim ? Her hangi bi sıkıntı çıkarmı ?

Çıkmaz

• Bütün serinin remestered yapılması güzel olur. Özellikle benim gibi konsola ps4 ile başlayanlar için remestered oyunlar güzel. Grafik arttırımları da cabası. Bütün seri çıkarsa seriyi kaçırmadan birden başlayarak oynamak isterim. Zaten merak ettiğim bir seri ortasından başlamak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

Ben Half Life oynamamıştım onun da remastered'ı gelir mi acaba? Bir de Heavenly Sword oynamamıştım, o da gelse fena olmaz. Bir de Crysis 2 ve 3 oynamadım. Bu ikisi gelir mi acaba? Bir de oynamadığım binlerce oyun var, onlar da gelsin. Ne de olsa ben oynamadım. Ben oynamadığım için hepsi remastered olsun. Önceki nesilde oynayanlar da daha güzel grafikle tekrar oynar, ne güzel işte çünkü ben oynamadım. Tamam mı?

Valla çıksa iyi olurdu.
  • ŞevketMarco kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam yani alabilirim sahte falan degildir?
  • Tr altyazili olma ihtimali varmi us psnden on siparis vermeyi dusunuom Tr olursa enazindan tr psnden aliriz

• Us store a pre order acilmis. Resimlerden gördüğüm kadariyla cok buyuk bir fark yok.Allah bilir 1080p yapip çıkaricaklar oyunu . Ben de bir goe sever olarak almak isterdim ama bu oyun 40$ etmez. Ucuzlayinca alirim artik yada almam kim bilir. Ps3 te platinleyip ustune chaos modda bitirip ve Bluray in arkasina baktiginizda önünü gorecek sekilde oynamistim. Siz dusunun ne kadar cok oynadigimi . Ama gow4 cikmamis yok ortalikta trailer da yok. Sen gel eski oyunu ps4 e cikart. Hic yakışmadı. Hem de emimim, gow asc.. da olan efektleri de eklemiyecekler. Mesela;

Kratos zinciri sallarken gow asc da bariz abarti bir zincir sesi ve ayni sekilde ayak sesi vardi. Ps3 gow3 te o kadar yoktu (malum eski oyun) ve bunu biraz süsleyip ps4 e cikaracaklardir.

Ps4 cikti aradan, 15 ay gecmis sadece infamous , drive club, bloodborne ve the order 1886, little big planet3, killzone ve knack var. Ve bu sene de sadece 2 tane exc oyun var ( bildigim kadariyla bu senenin sonuna kadar cikmayacak daha) bence bu oyun sayisi oldukça az

• Store'a GoW 10. Yıl dinamik tema gelmiş. 1 dolar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.